ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Trimmelés

A hajvágás önmagában is művészet, ezért egy jó hajvágógép vagy trimmer elengedhetetlen. A trimmelés megelőzi a töredezett hajvégeket és javítja a haj általános állapotát. Ezenkívül a trimmelés segíthet a csomók csökkentésében és megkönnyíti a hajformázást. A kívánt eredmény elérése érdekében fontos, hogy a megfelelő trimmer kiválasztásakor mindig figyeljen arra, hogy mire alkalmasak a legjobban.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Trimmer vagy nyírógép használata

Fontos megérteni, hogy a hajvágás gyakorisága az egyéni hajnövekedéstől és a haj állapotától függ. Általánosságban 8-12 hetente ajánlott a hajvágást beütemezni. Ez olyan tényezőktől függően változhat, mint a haj hossza, textúrája, a hőkezelés és a kémiai kezelések használata. Mindig a legjobb, ha meghallgatja a hajának igényeit, és tanácsot kér egy profi fodrásztól.

A hajvágó és a hajvágógép karbantartása

A trimmer vagy hajvágógép rendszeres karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak és hosszú ideig működjenek. Minden használat után fontos, hogy eltávolítsa a hajszálakat és a termékmaradványokat a trimmer vagy hajvágógép pengéiről és fésűiről. Ezenkívül a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében rendszeresen kenje be a pengéket, ehhez használjon olajat vagy spray-t. Végül cserélje ki időben a pengéket, és ellenőrizze az akkumulátort.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.