ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Trimmer

Keres egy készüléket az arcszőrzet trimmeléséhez? Akkor egy hajvágóra van szüksége. Könnyen használhatóak a hajkontúrok feszesítéséhez és a bajusz, a szakáll vagy a pajesz vágásához. Sokféle típus létezik, de melyik a legjobb trimmer? Örömmel segítünk Önnek.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

Hajvágó és orrvágó

A hajvágóval szépen és simán tarthatja a kontúrokat, a bajuszt, a szakállat és a pajeszokat. A készülékeket kényelmesen lehet tartani, és nagyon pontosan lehet velük dolgozni. A legtöbb trimmert felcsatolható sapkákkal szállítjuk, amelyekkel a hajszálakat a kívánt hosszúságra lehet vágni. Ne felejtse el rendszeresen karbantartani készülékét a hosszabb élettartam érdekében!

A fül- és orrnyíró szinte nélkülözhetetlen a fürdőszobában. Ezek kifejezetten a kényelmetlen helyeken lévő szőrszálak vágására készültek. A szőrszálak sajnos kis helyeken is nőnek, ezeket sajnos nem lehet nagy eszközzel eltávolítani. Ha nem szereted a nem kívánt szőrszálakat, akkor ez a Moser Senso neked való. Egyes készülékek tartalmaznak egy szemöldökvágó kefét is.

A legjobb trimmer

Nehéz megmondani, hogy mi a legjobb trimmer. Rövid szakálla vagy borostája van? Vezeték nélküli vagy vezetékes változatot keres? Többfunkciós készüléket szeretne többféle tartozékkal, vagy olyat, amelyik nem tartalmaz extrákat? Sokféle típus és márka létezik, de hogy melyik felel meg Önnek a legjobban, az személyes kérdés. A Salontotal.hu helyezettjei a Wahl Super 1592, a Andis Profoil TS-2 Shaver Plus és a Comair Black Expert.

A trimmer és a nyírógép közötti különbség

Durvább munkákhoz egy nyírógép alkalmas. Ez magában foglalja a hosszú(abb) haj és a hosszú szakáll megrövidítését. Egy trimmelővel pontosabban dolgozhat. A fogak közelebb vannak egymáshoz, és a készülék valamivel kisebb. Ez nagyszerű a precíz munkához, például a szakáll vagy a bajusz nyírásához, de a kontúrok simaságának megőrzéséhez is.

Trimmer karbantartása

Fontos, hogy rendszeresen karbantartja trimmelőgépét. Távolítsa el a laza szőrszálakat a készülékről, és olajozza be jól a pengéket. Ez az olaj nagyon híg, folyékony és nem zsíros. A haj ezért nem tapad be a pengék közé, így azok hosszabb ideig élesek maradnak. Kedvenc készülékének karbantartása tehát elengedhetetlen annak élettartamának meghosszabbításához. Minden karbantartási termék is megrendelhető tőlünk.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.