ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Körömreszelő

A körömreszelőt a körmök karbantartására használják. Egy reszelővel formázza a körmöket, és simítsa el a körmök széleit. A piacon mindenféle körömreszelő létezik a különböző körmökhöz (pl. természetes, akril vagy zselés köröm). Jó körömreszelőt keres? Ezeket megtalálod a Salontopperben!

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

körömreszelő körmök

A reszelő gyakran fémből, kartonból, üvegből vagy fából készül. A körömtől függ, hogy melyik anyagtípus a legjobb Önnek. Népszerű típusok:

 • Standard körömreszelő: sok fogyasztónak és szalonnak valószínűleg van egy ilyen körömreszelője. Ez kétoldalasan működik, és mindkét oldalon két különböző szemcseméretű anyaggal rendelkezik. Valójában minden körömhöz alkalmasak, és széles körben értékesítettek.
 • Üveg körömreszelő: üvegből készül, finom szemcsékkel rendelkezik és nagyon tartós. Tökéletes a körmök finomítására és formázására, valamint a köröm felszínén lévő horpadások kisimítására.
 • Elektromos körömreszelő: főként körömszakemberek vagy a manikűrözésben nagy tapasztalattal rendelkező fogyasztók használják. Elektromos, és könnyen és gyorsan rögzíti/javítja a törött körmöket.
 • Kerámia körömreszelő: tökéletes a gyenge és törékeny körmökhöz, mivel nagyon kíméletes a természetes körömhöz.
 • Pufferblokk: mindkét oldalán különböző szemcsékkel rendelkezik, így a pufferblokkot többek között élek formázására és eltávolítására használhatja. A pufferblokk nélkülözhetetlen az (otthoni) manikűrözés során.

Hogyan kell használni a körömreszelőt?

A körmök reszelésekor fontos néhány dolgot szem előtt tartani. Fontos, hogy csak egy irányba reszelje a körmét (a köröm közepe felé), mert ha folyamatosan fel-le halad, a körömre nyomás nehezedik, és repedések keletkezhetnek. Emellett soha ne távolítson el túl sokat az oldalról, különben a körmök megrepedhetnek. Természetes körmöknél mindig finom szemcséket használjon, hogy a körmök ne sérüljenek vagy töredezzenek.

A legjobb körömreszelő

A körömreszelő elengedhetetlen a körmök karbantartásához, de fontos, hogy a körmökhöz a legjobb körömreszelőt válassza. Nemcsak az anyag típusa fontos, hanem a szemcseméret is. A szemcse a szemcsés anyagra utal. Minél nagyobb a szemcseméret, annál simább a körömreszelő. A szemcsék tekintetében a következőket használhatja: 80 nagyon durva, 100 durva, 120 közepesen durva, 180 közepes, 240 finom, 2400 nagyon finom és 3600+ a polírozáshoz.

A Salontopperben többek között a NailPerfect jó körömreszelőit találja. Szívesen elmagyarázzuk, hogy melyik melyik hatásra melyik a legmegfelelőbb:

 • Halfmoon 150/150: a körmök formázására a termék felhelyezése után és a tippek összemosására szolgál.
 • Halfmoon 180/180: a termék eltávolítására szolgál, és a természetes körmökre is alkalmas az előkészítő eljárás során.
 • Halfmoon 240/240: tökéletes a zselés körmök formázására, vékony és sérült körmök előkészítésére is alkalmas.
 • Halfmoon 100/180: alkalmas a köröm formázására és befejezésére.
 • Jumbo 150/180: a körmök formázására (a termék felvitele után) és a tippek elsimítására szolgál.
 • 180-as szemcseméret: a termék mély vonalakat szünteti meg a csiszolás előtt, és alkalmas a természetes körmön való használatra az előkészítő eljárás során.
 • Szivacsos puffer: a körmök polírozásához használatos.
 • Miracle Shine 600/4000: segít szépen és simára fényesíteni a körmöket. Először a zöld oldalt használja, majd a fehér oldallal lakkozza a körmöket a szép, magasfényű hatás érdekében.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.