ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Rólunk

A Salontotal a Trading Toppers nemzetközi ága. 

A Salontotalnál minden nap szorosan együttműködünk az egész csapatunkkal, hogy a legjobb online szalonélményt nyújtsuk az ügyfelek számára. Ezt úgy tesszük, hogy folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, mindig a lehető leggyorsabban reagálunk az ügyfelekre, és jól érezzük magunkat a munkában. Szerintünk ez az egyik legfontosabb dolog, ami létezik: a munka legyen szórakoztató. Ezért élvezzük minden nap, hogy kiszolgáljuk ügyfeleinket! Gondoskodunk arról, hogy minden terméket tisztességes áron vásárolhasson, gyorsan hozzájusson, és minden szükséges információt megkapjon róluk.

Webáruházaink mellett nagyon büszkék vagyunk TEASE szalonunkra is, ahol megoszthatjuk szaktudásunkat és a szakma iránti szeretetünket. A TEASE a webshop kiterjesztése, ahol a vásárlók megtapasztalhatják termékeinket a tökéletes szalonélménnyel kombinálva. Tanácsadásainknak köszönhetően minden ügyfél nagy, kipihent mosollyal távozik a szalonból.

 

Mit képviselünk? 

Az Ön kedvenc termékei tisztességes áron

A Salontotalnál fontosnak tartjuk, hogy őszinték legyünk Önnel. Nagyra értékeljük az őszinteséget és a nyitottságot, ezért mindig tisztességes árat adunk Önnek a termékeinkért. Emellett mindig ügyelünk arra, hogy termékkínálatunk megfeleljen az Ön kívánságainak és igényeinek. Ha Ön boldog, mi is boldogok vagyunk!

Átfogó információk, magyarázatok és inspiráció a termékekről

Vásárlás közben weboldalunkon és közösségi média csatornáinkon átfogó tájékoztatást talál termékeinkről! Lapozd végig blogjainkat, hogy megtaláld a hajadnak megfelelő sampont, és fejezd be Instagram-csatornánkon a legjobb haj-tutorialokért és frissítő haj- és szépségápolási inspirációkért. Személyes tanácsra van szüksége? Szakértő ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, és szívesen ad tanácsokat és magyarázatokat.

Az Ön termékei pillanatok alatt kiszállításra kerülnek

És miközben nézegeted a menő tartalmakat, a rendelésed hirtelen megérkezik haza! Biztosítjuk, hogy ha este 9 óra előtt rendelsz, a rendelésed még ma kiszállításra kerül! És igen, ez a hétvégére is vonatkozik. Mivel üzleti folyamatainkat az évek során tovább optimalizáltuk, és folyamatosan fejlődünk, sikerült biztosítanunk, hogy mindig számíthatsz ránk.

Kik állnak a cég mögött és hogyan indultunk el?

A Trading Toppers születése

A Trading Toppers azért született meg, mert az igazgatónk egykor a padlásszobájában kezdte el a különböző típusú hajápolási termékek vásárlását és árusítását. Ez lépésről lépésre sikeressé vált, és a haj- és szépségápolási termékek iránti kereslet folyamatosan nőtt. Ezt sikeresen megelőlegeztük: A Trading Toppers rövid időn belül piacvezető lett a szépségápolási ágazatban Hollandiában. B2B részlegünk is van, erről bővebben itt olvashat.

A Trading Toppers csapata

A Trading Toppers csapata ma már több mint 50 csúcsemberből áll, akik minden nap keményen dolgoznak és szeretnek bulizni is. Például szeretünk sushit rendelni a péntek délutáni italpartikon, minden évben karácsonykor hatalmas tematikus partit rendezünk, hogy megünnepeljük a Trading Toppers-t és a cég mögött álló embereket, és minden évben szórakoztató céges kirándulásokat tartunk a csapatépítés (és a bulik megünneplése) érdekében. A Trading Toppersnél dolgozni sosem unalmas, és ez valóban egy igazi Trading Toppers családdá növesztett minket az évek során. 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.