ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

La Riche útbaigazítás

A La Riche Directions festék néhány szóban összefoglalható: nincs ammónia, nincs peroxid, nincs PPD, nincsenek állati eredetű összetevők és szigorúan állatmentes, kegyetlenségtől mentes és vegán. Ezzel a La Riche Directions nem csak a legjobb színezést kínálja a haj feldobásához, hanem a legbiztonságosabb választást is az emberek és az állatok számára egyaránt. Ezért árulunk sok La Rich Directions színt a Salontotal.hu oldalon. Így festheted a hajadat a legszebb színekben a társadalmi tudatosság jegyében. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

A La Riche Directions színei

Szereti az extrém színeket? Pipacspiros, Sötét tulipán, Flamingó rózsaszín, Mandarin, Lila, Lagúna kék, Almazöld, Ezüst, Fehér tónusú, Fluoreszkáló izzó. Folytathatnánk és folytathatnánk! Új hajszínt keresel? A La Riche Directions rendelkezik talán a legbizarrabb és legszélesebb színválasztékkal. A 36 különböző színből álló kínálatból nehéz feladat a megfelelőt kiválasztani. Nem tudsz választani? Mindig több színt is vásárolhatsz! Sőt, a színeket maga is összekeverheti. A La Riche Directions festékkel sok minden lehetséges!

La Riche Directions allergének

ALa Riche Directions nagyon kevés olyan összetevőt tartalmaz, amely irritálja a bőrt és a hajat, de a biztonság kedvéért először tesztelje a termékeket egy bőrdarabon, például a könyöke belső oldalán vagy a füle mögött. Mossuk meg a bőrdarabot, törölközővel szárítsuk meg, kenjünk rá egy kis festéket, és hagyjuk megszáradni. Ezután ugyanígy mossa és szárítsa meg a darabot. Észrevetted, hogy bőröd irritáltan reagál, megduzzad, viszket vagy kipirosodik? Ha igen, inkább ne használja a La Riche Directions terméket.

A La Riche alkalmazása

Szívesen elmagyarázzuk a La Riche Directions festék alkalmazásának legjobb módját. Mossa meg a haját PH-kiegyensúlyozott samponnal, és törölközőszárazra törölje. Ezután tesztelje a festéket egy láthatatlan hajszálon, és hagyja, hogy a festék 15-30 percig megszilárduljon. Ehhez elegendő egy teáskanálnyi mennyiség. Ezután öblítse ki és szárítsa meg a haját a szokásos módon. Elégedett? Ezután kezdődhet az igazi festés a La Riche-vel!

  1. Vegyen fel védőkesztyűt és régi színeket
  2. Mossa meg a haját PH-kiegyensúlyozott samponnal. Ne hagyja ki ezt a lépést: ez biztosítja, hogy a La Riche Directions hajfesték a legjobb hatást érje el.
  3. Fésülje a festéket a hajába, hogy kissé habos legyen. Győződjön meg róla, hogy az összes haját befedte
  4. Hagyja állni 15-30 percig, amíg a színe tetszik. Ha ez helyes, akkor a korábban elvégzett tesztből tudni fogja.
  5. Öblítse le meleg vízzel. Lehetőleg ne öblítse át az arcát és a testét, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne szálljon be a zuhany alá ehhez a lépéshez.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.