ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Férfi illatok

Adjon magának egy nagyszerű illatot parfüm használatával. Akár minden nap használ parfümöt, akár csak különleges alkalmakra, nálunk minden pillanatra megtalálod a tökéletes férfi illatokat. Vásárolja meg kedvenc férfi illatait most a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A legjobb férfi illatok

Egy illat nagyon személyes, ezért nehéz megmondani, melyek a legjobb férfi illatok. A nehéz férfi illatokat vagy az édes vagy friss illatokat kedveli? Kínálatunkban számos kellemes férfi illatot talál. Új parfümöt választ egy különleges alkalomra, például egy randi estére vagy az esküvője napjára? Vagy szép férfi illatokat keres, amelyeket viselhet a munkahelyén, de az esti szórakozáshoz is? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely. Válassza ki kedvenc parfümjét, és hagyja, hogy mások és önmaga is élvezze a finom illatot!

Ajándéktipp: Egy parfümöt mindig jó adni, és még jobb kapni. Válassza az ismerős illatot, vagy válasszon valami mást.

Különböző típusú férfi illatok

Természetesen sokféle férfiillat létezik. Kiválaszthatja azt az illatot, amelyik tetszik és illik Önhöz. A férfi illatoknak is van Eau de Toilette és Eau de Parfum fajtája, de mi a különbség? Az Eau de Toilette alacsonyabb koncentrációban tartalmaz illatanyagokat, ez az illat általában kicsit gyorsabban eltűnik a bőrről. Ha Eau de Parfumot fúj, amely magasabb koncentrációban tartalmaz illatösszetevőket, akkor tovább érezheti a parfüm illatát.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.