ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Parlux

A Parlux egy olasz márka, amely csak a legjobb minőségű hajszárítókat kínálja. Mivel együttműködnek a fodrászokkal, a márka a legigényesebb igényeket is kielégíti az eszközök széles választékával. Ez egy modern és dinamikus vállalat, amely innovatív technológiákat kínál a tervezés, az összeszerelés és a segítségnyújtás terén. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Jellemzők Parlux

  • Olasz márka
  • Jó minőség
  • Széles választék

Jellemzők Parlux

  • Olasz márka
  • Jó minőség
  • Széles választék

A Parluxról

A formatervezést ezért mindig a letisztult esztétikai profil ihlette, tiszta vonalakkal és egyszerű formákkal, amelyek biztosítják az optimális könnyű kezelhetőséget. A márkát az egyszerűség jellemzi, azzal együtt, hogy termékei kizárólag kiváló minőségű és modern anyagokból készülnek. Ez tette azóta a Parluxot piacvezetővé. Tisztelet az ügyfelek, a partnerek és a környezet iránt: ezt képviseli ez a márka.

Parlux hajszárítók

A márka minősége a hajszárítókban is tükröződik. Például a tartósságot képviselik: a márka által használt minden motor legalább 2000 órányi problémamentes működést garantál. Ezenkívül csak csendes, problémamentes és zajmentes, rezgésmentes motorokat használnak. A hajszárítók könnyűek, így kellemesen kézbe vehetőek, és az erős, de könnyű anyagoknak köszönhetően a hajszárító bírja a strapát is.

Parlux diffúzor

A Parlux hajszárítóhoz két külön diffúzort forgalmazunk. Ez egy tartozék a kedvenc hajszárítójához, amely biztosítja, hogy fürtjei gyönyörűen megszáradjanak. Emellett nagyobb volument biztosít a hajtövektől kezdve. Ön már használ diffúzort?

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.