ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Adapterek és töltőállomások

A Salontopperben különféle adaptereket és töltőállomásokat forgalmazunk például trimmelők vagy hajnyírók töltéséhez. Minden adapter és töltőállomás szép hosszú vezetékkel rendelkezik, így nem kell bonyolult fordulatokba csavarodnia, hanem bárhol és bármikor feltöltheti a nyírógépet vagy trimmert.


Adapter

Elektromos szerszám használatakor elengedhetetlen az adapter. Ez azért van, mert ez biztosítja a hálózati áramot, és táplálja az elektromos berendezéseket. Nagyon bosszantó, amikor a nyírógép/nyírógép még mindig jól működik, de elvesztette a töltőzsinórt. Kár lenne új készüléket vásárolni csak a vezeték miatt. Szerencsére van megoldás! Ezen az oldalon különböző töltőállomásokat és adaptereket talál, hogy továbbra is tölthesse szerszámát, ha a vezeték elveszett vagy elszakadt.

Adapterek és töltőállomások típusai

A Salontopperben különböző típusú adaptereket és töltőállomásokat talál a szerszámaihoz. Néhány ilyen típus:

  • A Moser/Wahl Adapter 6000 a Moser, Wahl és Ermila különböző trimmereihez és hajvágó gépeihez használható. A kábel hossza körülbelül három méter. Ez az adapter többek között a Wahl Super Trimmer és a Moser Chromini Pro hajvágóhoz is használható. Előzetesen ellenőrizze a nyírógép típusszámát, és ellenőrizze, hogy az adapter alkalmas-e hozzá.
  • A Salonline Adapter Europe - United Kingdom egy dugalj az európai dugalj Egyesült Királyságban használatos dugaljra való átalakításához. A csatlakozó 240 voltos feszültségen használható, és tartalmaz egy biztosítékot. Ez a dugó a következő országokban használható: Egyesült Királyság, Írország, Málta, Malajzia és Szingapúr.
  • A Andis Adapter for Profoil Shaver illeszkedik az Andis Profoil TS-1 borotvához és az Andis Profoil TS-2 Shaver Plus borotvához.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő adaptert?

Vásárláskor fontos, hogy a megfelelőt válassza. Ezért alaposan nézze meg a megvásárolni kívánt adapter termékleírását (ebben gyakran szerepel, hogy milyen szerszámokhoz alkalmas), valamint a régi adapterének leírását. Így biztos lehet benne, hogy a megfelelő verziót választja az eszközéhez. A Salontopperben talál töltőket különböző szerszámokhoz, például borotvákhoz és a split-enderhez.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.