ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Adapterek és töltőállomások

A Salontotal.hu weboldalon különféle adaptereket és töltőállomásokat forgalmazunk, amelyekkel például trimmert vagy nyírógépet tölthet. Minden adapter és töltőállomás szép hosszú vezetékkel rendelkezik, így nem kell bonyolult fordulatokba csavarodnia, hanem bárhol és bármikor feltöltheti a nyírógépet vagy trimmert.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Adapter

Az adapter nélkülözhetetlen, ha elektromos szerszámot használ. Hálózati áramot biztosít és elektromos berendezéseket táplál. Nagyon bosszantó, ha a nyírógép/nyírógép még mindig jól működik, de a töltőzsinórja elveszett. Kár, hogy csak a vezeték miatt kell új készüléket vásárolnia. Szerencsére van megoldás! Ezen az oldalon különböző töltőállomásokat és adaptereket találsz, hogy akkor is tudd tovább tölteni a szerszámodat, ha a vezetéked elveszett vagy elszakadt.

Adapterek és töltőállomások típusai

A Salontotal.hu oldalon különböző típusú adaptereket és töltőállomásokat talál a szerszámaihoz. Ezek közül néhány típus a következő:

  • A Moser/Wahl Adapter 6000, amelyet a Moser, Wahl és Ermila különböző trimmereihez és hajvágó gépeihez használhat. A kábel hossza körülbelül három méter. Ez az adapter többek között a Wahl Super Trimmer és a Moser Chromini Pro hajvágóhoz alkalmas. Előzetesen ellenőrizze a hajnyírógépének típusszámát, és ellenőrizze, hogy az adapter alkalmas-e hozzá.
  • A Salonline Adapter Europe - United Kingdom egy európai dugalj átváltásához az Egyesült Királyságban használatos dugaljra. A dugó 240 voltos feszültségen használható, és tartalmaz egy biztosítékot. Ez a dugó a következő országokban használható: Egyesült Királyság, Írország, Málta, Malajzia és Szingapúr.
  • A Andis Adapter for Profoil Shaver az Andis Profoil TS-1 borotvához és az Andis Profoil TS-2 Shaver Plus borotvához illik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő adaptert?

Vásárláskor fontos, hogy valóban a megfelelőt válassza. Ezért alaposan nézze meg a megvásárolni kívánt adapter termékleírását (ebben gyakran szerepel, hogy milyen eszközökhöz alkalmas), valamint a régi adapterének specifikációit. Ez biztosítja, hogy a megfelelő változatot válassza a szerszámához. A Salontotal.hu weboldalon különböző szerszámokhoz, például borotvákhoz és hasítógéppel ellátott töltőket talál.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.