ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Illatok

A Salontotal.hu oldalon vásárolhatja meg kedvenc parfümjét. Akár klasszikus illatot, akár friss, virágos vagy könnyű illatot keres, kínálatunkban mindet megtalálja. Egészítse ki szépségápolási kellékeit egyszerűen és gyorsan finom parfümjeink egyikével!

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Különböző típusú parfüm illatok

Ki ne örülne egy csodás illatnak, ez teszi teljessé a napi öltözékedet. Emellett serkenti az érzékszerveket, egy illat kiválthat egy érzelmet, vagy segíthet emlékezni valamire. Tehát sokkal többet tesz, mint gondolnánk, megfelel az identitásodnak. Illatot keres egy esti szórakozáshoz, munkába vagy egy randevúhoz? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely.

Az Eau de toilet és az Eau de parfum közötti különbség

Az illatok Eau de Parfum és Eau de Toilette változatban is kaphatók, de mi a különbség? Ez az illatanyag-összetevők magasabb koncentrációjával függ össze. Az Eau de Parfum esetében ez a legmagasabb, ami miatt az illat is tovább tart, és csak kevés kell belőle. Ha könnyedebb illatot szeretne, választhat Eau de toilet parfümöt.

Hölgyeknek szóló illatok

Csodálatos női illatot keresel? Akkor a legjobb helyre jöttél. Nincs is jobb, mint egy gyönyörű ruhát egy csodás illattal befejezni! Tegye még egyedibbé megjelenését, akár édes virágillatot, akár fás illatot választ; könnyen megtalálja a magához illő illatot! Természetesen női illatot is adhatsz ajándékba a barátnődnek, édesanyádnak vagy akár a szomszédodnak, ez az ajándék mindig nagyra értékelt.

Férfi illatok

Nagyszerű férfi illatot keres? Akkor vásárolja meg könnyedén webshopunkban. Bármilyen megjelenést sikkessé és elegánssá tesz. Akár egy fontos vacsoraestre, akár egy laza estére készülsz a barátaiddal, minden alkalomra van megfelelő illat! Vásárolja meg az időtlen klasszikusokat vagy a legújabb illatokat könnyedén a Salontotal.hu oldalon.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.