ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Egyenesítő

Ha igazán szép egyenes hajat szeretne, a hajegyengető a legjobb barátja. A Salontotal.hu kiváló minőségű hajegyengetők széles választékát kínálja. Függetlenül attól, hogy vastag vagy vékonyszálú a hajad, és hogy naponta vagy csak alkalmanként szeretnéd formázni a hajad. Vessen egy gyors pillantást kínálatunkra, és válasszon. Kétségei vannak a legjobb megoldásról? Szívesen segítünk kiválasztani a hajadnak legmegfelelőbb hajegyenesítőt.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Hajkiegyenesítő kerámia lemezekkel

Extra védelmet szeretne a hajának? Ezután válasszon egy kerámia lemezekkel ellátott hajkiegyenesítőt. Extra védelmet nyújtanak a hajnak a hőtől. Emellett gyorsabban felmelegszik, és extra sima és fényes lesz a hajad. Ez a típus különösen alkalmas a vékony vagy közepesen vastag hajú emberek számára.

Megjegyzés: a kerámia bevonatú hajkiegyenesítő különbözik a kerámia lemezekkel ellátott hajkiegyenesítőtől. Ennek oka, hogy a bevonat alumínium alapra kerül, és idővel lekophat. Ez azonban csak akkor igaz, ha nagyon gyakran használja. Ha csak havonta néhányszor használja a hajkiegyenesítőt, a kerámia bevonat is jó választás.

Vezeték nélküli egyenesítő

Egy hajkiegyenesítőre van szüksége útközben? Akkor praktikus, ha van egy vezeték nélküli. Könnyen feltöltheti őket otthon, és magával viheti őket. Egy jó vezeték nélküli hajegyengető akár egy órán át is bírja, így nyugodtan formázhatja a haját útközben is. Utazáskor is praktikus eszköz, mivel nincs szükség konnektorra!

Gőz kiegyenesítő

Ahhoz, hogy kevésbé sérüljön a hajad, a gőzölős hajkiegyenesítő is határozottan jó választás. A gőznek köszönhetően a hajad jól védett és hidratált lesz a hajformázás során. Így nem csak gyönyörűen egyenes lesz a hajad, de a hajad feszesebb és egészségesebb is marad. A gőzölős hajegyenesítőknél is egyszerűen csak a hőmérsékletből választhat, és itt is bölcs dolog alacsony hőmérséklettel kezdeni, hogy fokozatosan eljusson a megfelelő beállításhoz.

Vigyázzon a hajára

Győződjön meg róla, hogy amikor a haját formázza, jól ápolja. Ennek oka, hogy a hajkiegyenesítő hője káros lehet a hajra, ha nem a megfelelő termékeket használja. Mindenesetre mindig használjon hővédő terméket, hogy megvédje a haját. A kerámia lemezekkel ellátott hajkiegyenesítő is ajánlott, mivel ezek sokkal kevésbé károsítják a hajat. Nagy no-go, ha nedves hajon használod: a hajad azonnal megég! Előzetesen alaposan mossa meg a haját (lehetőleg kétszer), használjon kondicionálót, vigye fel a hővédő termékeket, és fésülködés közben alaposan szárítsa meg a haját.

A fürtökhöz is használható

A szó mást sugall, de az egyenesítőket gyakran használják göndör fürtök készítésére is. Győződjön meg róla, hogy lekerekített kerámialappal rendelkezik. Tekerje a haját a hajkiegyenesítő köré alulról, és húzza át. Ez egy fényes fújást vagy göndörséget hoz létre a hajad alján. Előzetesen mindig alaposan ellenőrizd, hogy a hajkiegyenesítőd alkalmas-e a fürtök készítésére! A hajtípustól függetlenül azonban mindig a legalacsonyabb beállítással kezdjen, amikor először formázza a haját. Ha nem elégedett, legközelebb használjon magasabb beállítást. Ez biztosítja, hogy ne tegye ki a haját feleslegesen túl sok hőnek!

Segítségre van szüksége a választáshoz?

A megfelelő hajkiegyenesítő megtalálása trükkös lehet, ezért ne habozzon segítséget kérni tőlünk, ha tanácstalan! Szakértőink mindent tudnak róla, és pontosan meg tudják mondani, hogy mi a megfelelő választás az Ön hajának.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen forró legyen a hajkiegyenesítő?

Az, hogy milyen forró legyen a hajegyengető, a haj vastagságától függ. Vékony haj esetén legfeljebb 180 fokos hajsütést ajánlunk. Szép vastag hajad van? Ezután magasabb hőmérsékletre is mehet, de mindig fokozatosan tesztelje, hogy milyen forróságot tud elérni. Nem akarod azonnal tönkretenni a hajad, ha vékonyabbnak bizonyul, mint gondoltad.

A hajkiegyenesítő ugyanaz, mint a hajsütővas?

Nem, de vannak olyan fogók, amelyekkel mindkét művelet elvégezhető. A hajsütővas általában kerek, a hajkiegyenesítő pedig lapos. És persze a cél is más, a hajsütővasakkal göndör fürtöket készítünk, a hajkiegyenesítővel pedig az ellenkezőjét szeretnénk elérni.

Milyen gyakran kell használni a hajkiegyenesítőket?

Az, hogy milyen gyakran használhatod a hajvasalót, a hajad vastagságától függ, de mindenképpen azt javasoljuk, hogy ne naponta. A hajegyengető hője károsítja a hajat, és a hajnak időre van szüksége, hogy regenerálódjon. Ha azt veszi észre, hogy a haja károsodik, használja ritkábban a hajegyenesítőt.

Mennyibe kerülnek az egyenesítők?

A Salontopper már 24,95 eurótól kínál egyenesítőket, így biztosan nem kell drágának lennie! Vegye figyelembe, hogy az olcsóbb egyenesítők azoknak szólnak, akik ritkábban használják. Szeretnéd tudni, hogy melyik a legjobb hajegyengető a hajadhoz? Akkor forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy kérjen tanácsot fodrászától.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.