ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szemöldök és szempilla szérum

Ön is hosszú szempillákról álmodik, de sajnos a természet sajnos nem áldotta meg vele? Vagy nagyon vékony a szemöldököd, és szeretnéd megnöveszteni, de nem megy? Akkor egy szemöldök- vagy szempilla szérum a megoldás az Ön számára! Nők százezrei jártak előtted; válassz a Salontotal.hu weboldal kínálatából és élvezd az eredményt.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Szempilla szérum

A szempillaszérum hosszabbá, dúsabbá és erősebbé teszi a szempillákat. A termék ápoló összetevőket tartalmaz, és gondoskodik arról, hogy a szempillák ciklusa meghosszabbodjon, így kevesebb szőrszál hullik ki. Ezáltal szempillája több időt kap, hogy elérje optimális hosszát, és rövid idő alatt megteremti a kívánt hatást. Tehát a Lashserum valóban működik, és hosszabb és dúsabb szempillákat eredményez!

A legjobb szempilla szérumok

Ha jó szempillaszérumot keresel, akkor a Salontotal.hu oldalon a legjobb helyen jársz! Kínálatunkban különböző márkákból találsz, amelyek gyönyörű hosszú szempillákat varázsolnak neked. Népszerű termékek a következők:

  • Nanolash wimperserum: ez a termék már négy hét használat után feszesíti és meghosszabbítja a szempillákat. A Nanolash természetes összetevőkkel dolgozik, és dúsabb és feszesebb szempillákat biztosít!
  • Revitalash wimperserum: ez a világhírű termék megerősíti a szempillákat, így kevésbé valószínű, hogy kihullanak. A hatóanyagok innovatív kombinációja meghosszabbítja szempilláid növekedési fázisát és élettartamát is. Sokan mások is jártak már előtted: Tapasztald meg a Revitalash sikerét, amelynek már négy hét után látható eredményei vannak!

A Salontotal.hu oldalon megtalálja a legjobb szempillaszérumokat!

Szemöldökszérum

Ez a termék gondoskodik arról, hogy szemöldöke néhány héten/hónapon belül gyönyörűen dús legyen. Hidratálja a meglévő szőrszálakat és serkenti az új szőrszálak növekedését. A termék bizonyos tápanyagokat tartalmaz, amelyek a szemöldökszőrszálakat növekedésre késztetik.

A Nanobrow wenkbrauw serum nagyon népszerű termék. Lehetővé teszi, hogy 4 hét után akár 50%-kal teltebb legyen a szemöldöke! Ez a koncentrált termék hidratál, táplál és helyreállít. Néhány hét alatt a szemöldöke erősebb, vastagabb és sötétebb lesz. A termék gyönyörű megjelenést kölcsönöz a szemöldökének!

Egy másik finom szemöldök termék a AVEDA Invati Brow Thickening Serum. Ez a vegán termék 4-12 hétig tartó kúra, és növeli a szemöldök vastagságát és teltségét. A terméket naponta alkalmazza a szemöldöke bőrére és a szőrszálakra.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.