ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajszálak

Ha hajhullásban szenved, mi a Salontotal.hu oldalon ajánljuk a hajszálakat. Ez azért van, mert ezek nagyon hatékonyak, amikor a hajhullás álcázására kerül sor. A hajszálak a hajhoz tapadnak, láthatatlanná teszik a kopasz foltokat, és dúsabbá teszik a hajat. A fodrászvilágban hajkamuflázsnak vagy hajrejtőnek is nevezik. Ha ritkuló hajad van, a hajszálak pillanatok alatt szebbé varázsolják! Két márkától forgalmazzuk ezeket a praktikus szálakat: Hairfor2 és Toppik. Hozza ki a legjobbat a hajából ezekkel a gyönyörű termékekkel a Salontotal.hu.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka

Tippek a hajszálak használatához

A hajszálak hajra való felvitele, majd megfelelő formázása néha némi gyakorlatot igényel. Ezért felsoroltunk néhány tippet, hogy gyorsabban és könnyebben élvezhesse a telt hajat:

  1. Száraz haj: Mivel a szálak statikus elektromossággal tapadnak a hajhoz, azt tanácsoljuk, hogy csak akkor alkalmazza a hajszálakat, ha a haj teljesen száraz. Ez biztosítja az optimális tapadást és megakadályozza a szálak csomósodását.
  2. Szín: A hajszálak különböző színekben kaphatók, ezért fontos, hogy a megfelelőt válasszuk. Ha szükséges, keverheti a színeket, hogy minél közelebb kerüljön a természetes színéhez.
  3. Mennyiség: Annak meghatározásához, hogy mennyi hajszálra van szüksége, egy kicsit kísérleteznie kell. A természetes eredmény elérése érdekében egyébként sem javasoljuk, hogy túl sok szálból álló szálakat használjon. Ezenkívül függ a személyes preferenciáktól, a haj állapotától, a színtől és így tovább. Kezdje kis darabokkal, és minden alkalommal adjon hozzá egy kicsit.
  4. Eszközök: A Salontotal.hu weboldalon számos olyan eszközt forgalmazunk, amelyek hasznosak a szálak felviteléhez. Van például hajvonal-optimalizáló, amellyel természetes hajvonalat hozhat létre, vagy egy teljes eszköztár, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van.

Hajszálak vásárlása a Salontotal.hu

A Salontotal.hu hajszálakkal nem kell annyira bizonytalannak lennie a hajhullás és a vele járó látható foltok miatt. Sétáljon az életben magabiztosan, telt hajjal. Rendeljen hajszálakat még ma, és élvezze minden előnyünket. Sőt, ha vasárnap és péntek között 22:00 óra előtt rendel, kedvenc termékeit akár már másnap kiszállíthatjuk. Ha pedig 35 euróért vagy annál nagyobb összegért rendel, nem kell fizetnie a szállítási költséget. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között áll rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.