ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Térfogat por

Extra volumenű haj vagy eltérő hajszerkezet: a volumenporral elkészítheted. A volumenpúder használatával a hajad lendületet kap, és többé nem tűnik élettelennek. Akár sűrű, akár vékony, hosszú vagy rövid hajad van, a púder sok volument ad a hajadnak. Nem nehezíti el a hajat. Ez a megoldás a tökéletes rendezetlen hajviselet jó értelemben vett megteremtéséhez.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A térfogatpor típusai

A Salontotal.hu weboldalon különböző márkák, például a Best Hair, a Goldwell és a Redken volumenpúdereit kínáljuk. Az első porokat 5,95 eurótól kínáljuk. Ezen kívül a Schwarzkopf és az Indola volumenpúderek a Curly Girl-nek is megfelelnek. Az Evo Haze, az idHair, az Eleven Australia, a Kevin Murphy és a Davines vegán hajporokat kínál.

Térfogatpor használata

A volumenpúder használatához a hajnak száraznak kell lennie. Az ötlet az, hogy a terméket ne közvetlenül a fejbőrre, hanem inkább a hajtövekre és a hajhosszra kenje. Így extra volument biztosít a hajad tetején, és extra textúrát a hajad hosszán. Körülbelül 10 cm távolságból fújja a port a hajára. Miután a port a hajadra kented, masszírozd be az ujjbegyeddel. Ha extra volument szeretne elérni, hideg levegőt is fújhat a hajába fújással. Miután a terméket a hajadba tetted, a nap folyamán újra aktiválhatod, ha az ujjaiddal masszírozod a terméket. A volumenpúdert hajmosással távolíthatja el újra a hajából.

Térfogat por Salontotal.hu

Kínálatunkban számos volumenpúdert találsz, amelyekkel extra tartást és nagyobb volument adhatsz a hajadnak. Ha a termékeket vasárnaptól péntekig 22 óra előtt a Salontotal.hu címen rendeli meg, mindent megteszünk, hogy a csomagot másnap házhoz szállítsuk. Ezenkívül 35 eurótól ingyenes kiszállítást kap. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között áll rendelkezésére minden kérdésére. Szívesen segítünk!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.