ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Splitender

Szenvedtél valaha is töredezett hajvégektől? Akkor a Splitender a tökéletes megoldás az Ön számára! Ezzel a praktikus eszközzel pillanatok alatt eltávolíthatja a töredezett hajvégeket anélkül, hogy meg kellene látogatnia a fodrászszalont. A készülék praktikus méretű és könnyen használható. A splitendernek köszönhetően búcsút mondhatsz a töredezett hajvégeknek!

Jelenleg nem találhatók termékek.


 

Fix töredezett végek

Sokféle hajformázó eszközzel szépen formázhatod a hajad, de tudtad, hogy létezik olyan eszköz is, amely segít megszabadulni a töredezett hajvégektől? Ez a Splitender!

A töredezett hajvégek akkor keletkeznek, amikor a haj külső rétege sérül, ami kis sérült hajvégeket eredményez. Ennek több oka is lehet, például ha a hajad károsodik a gyakori fésüléstől vagy a hőeszközök használatától. Ha a hajvégek töredezettek, nem tudja őket teljesen helyrehozni. A legjobb megoldás az, ha például a töredezett végeket töredezett végű szerszámmal vágja le.

Talavera Split-Ender Pro

A töredezett hajvégek a múlté a Talavera Split-Ender Pro! Ez a praktikus eszköz gondoskodik arról, hogy a töredezett hajvégeket pillanatok alatt levágja. A Split-Ender eltávolítja a töredezett hajvégeket a haj hosszában. Egy fodrász tudja, hogy erre számos trükk létezik, de mivel a Split-Ender minden munkát elvégez Ön helyett, ez az eszköz sokkal könnyebbé teszi a folyamatot a fogyasztók számára! A készülék speciális technológiájának köszönhetően csak a sérült és töredezett hajvégeket vágja le. A Split-Ender használatával megőrizheted a hajad hosszát, de gondoskodsz róla, hogy újra sima és gyönyörűen fényes legyen! A teljes kezelés kevesebb mint 30 percet vesz igénybe.

Mit tehetsz a töredezett hajvégek ellen?

Szeretné csökkenteni a töredezett hajvégeket? Akkor van néhány dolog, amit tehetsz! Először is, használjon jó hajápolót, például kondicionálót. A kondicionáló kondicionálja és hidratálja a hajat, és kevésbé teszi hajlamossá a töredezésre. Az is fontos, hogy ne fésülje ki a haját, amikor teljesen nedves, mivel ez törékenyebb foltokat okoz, amelyek gyorsabban töredezett hajvégeket okozhatnak. Végül, rendszeresen látogasson el a fodrászhoz, és vágassa le a hajvégeket, hogy a haját egészségesen tartsa.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.