ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sibel

A Sibel a fodrász- és szépségipar egyik vezető márkája. Kiváló minőségű termékek széles választékáról ismert, amelyek mind a szakemberek, mind a fogyasztók számára vonzóak. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező Sibel innovatív megoldásokat kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy megkönnyítsék és javítsák a mindennapi munkát a szalonokban és az otthoni használatban. A hajszerszámoktól a komplex szalonberendezésekig a Sibel garantálja a minőséget és a tartósságot.

Válogató

Oldalanként
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A Sibel előnyei és jellemzői

A Sibel termékeket a professzionális stylistok igényeit és szükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki, de személyes használatra is ideálisak. Mindent úgy terveztek, hogy tartósságot és kényelmet nyújtson, jó minőségű anyagokkal, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A Sibel az innováció mellett is elkötelezett, rendszeresen frissíti és fejleszti termékcsaládjait. Ez az iparági visszajelzéseken és a technológiai fejlődésen alapul.

A Sibel termékválasztékunk

A Salontotal.hu weboldalon ezen szalonkellékek és hajszerszámok széles választékát találja, amelyek mindegyike speciális igényeknek megfelelően lett kialakítva. A legnépszerűbb termékcsaládokat soroljuk fel az Ön számára:

  • Fodrászati kellékek: A Sibel mindent kínál, amire egy profi fodrásznak szüksége van a vágáshoz, színezéshez és formázáshoz, mint például kocsik és hajcsatok.
  • Szalonfelszerelések: A márka szalonfelszerelésekhez, például mosdókagylókhoz is kínál termékeket. Ezek funkcionalitást és stílust visznek a munkaterületbe.
  • Színező kellékek: a hajfestéshez szükséges termékeket is megtalálja. Gondoljon az eldobható kesztyűkre, festéktálcákra, festőkefékre és mérlegekre.

A teljes választékot könnyedén megtekintheti weboldalunkon.

Vásároljon Sibel termékeket a Salontotal.hu oldalon.

A Sibel olyan termékeket kínál, amelyek minden hajformázást és szalonkezelést támogatnak. Akár professzionális szakemberként minőségi eszközöket keres, akár otthoni felhasználóként megbízható termékeket szeretne a mindennapi használatra, a Sibel kínálatában megtalálhatja, amire szüksége van. Fedezze fel a Sibel teljes választékát a Salontotal.hu weboldalon, és tapasztalja meg a kiváló minőségű szalonkellékek előnyeit.

Gyakran ismételt kérdések a Sibelről

Alkalmasak-e a Sibel termékek professzionális és otthoni használatra egyaránt?

Igen. Bár a Sibel termékeket profiknak tervezték, könnyű használhatóságuk és tartósságuk miatt otthoni használatra is kiválóak.

Melyek a legjobb Sibel termékek otthoni használatra?

Otthoni használatra tulajdonképpen minden Sibel termék kiváló, tekintettel a könnyű használatra és a professzionális funkciókra. Ennek oka, hogy a termékek felhasználóbarátok, tartósak és szalonminőségű eredményeket nyújtanak a mindennapi használat során.

Mi különbözteti meg a Sibel-t a fodrászipar más márkáitól?

A márka az innovációra és a minőségre való összpontosításával tűnik ki, a fodrászat hatékonyságának javítására tervezett termékekkel.

A Sibel kínál ökológiai vagy fenntartható termékeket is?

Igen, a Sibel elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és környezetbarát termékeket kínál. Ide tartoznak az újrahasznosított anyagokból készült termékek és az energiatakarékosra tervezett termékek.

Használhatom a Sibel termékeket, ha érzékeny a bőröm?

Igen, a Sibel termékek kíméletesek a bőrhöz. A márka speciális termékeket kínál, amelyek hipoallergének és alkalmasak az érzékeny bőrűek számára.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.