ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

REF hajtermékek

A REF hajtermékeket a svéd márka kizárólag a profi fodrászok számára fejlesztette ki! A REF termékkínálatában hajápolás, hajformázás, bőrápolás, tartós hajfestés és félig tartós hajfestés szerepel. A REF hisz a természetes szépségben a svéd szabványok révén, amelyet a márka mindenki számára elérhetővé tett. A REF hisz az egyszerűségben, a fenntarthatóságban és a jó minőségben. Ez teszi a REF hajtermékeket kiváló minőségűvé. Ráadásul a csomagolás is nagyon szépen néz ki! Fedezze fel a REF hajtermékeket most magának, és lepődjön meg a finom összetevőkkel! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Innovatív REF hajtermékek

A REF hajtermékeket innovatív technológiák segítségével fejlesztik ki, beleértve a legújabb formulákat és csomagolásokat. A vállalat mindig keresi a hajápolás tökéletesítésének és finomításának lehetőségeit, ezért olyan termékeket kínál, amelyek nemcsak ápolják a hajat, hanem meg is védik azt a károsodástól. Ezek közül a REF hajápolási termékek széles választékát találja, beleértve a samponokat, kondicionálókat, kezeléseket és hajformázó termékeket. Akár a mindennapi ápoláshoz, akár speciális igényekhez keres termékeket, a REF-nél megtalálja a hajának megfelelő termékeket.

REF haj vegán és fenntartható

A REF hajtermékek teljesen vegánok! A márka kizárólag 100%-ban vegán összetevőket használ. A termékek például quinoa fehérjét tartalmaznak, amely finom nyugtató hatással van a fejbőrre és a hajra. Az innovatív termékek mellett a REF a fenntarthatóság mellett is elkötelezett. A vállalat minden termékéhez fenntartható csomagolást használ, és mindig keresi a környezet védelmének és támogatásának módjait. Vásárolja meg a REF teljes kínálatát a Salontotal.hu oldalon.

Vásároljon REF hajtermékeket a Salontotal.hu

Szeretné kipróbálni a fenntartható REF hajápoló terméket? Akkor rendeljen még ma a Salontotal.hu széles kínálatából ! Ha vasárnaptól péntekig este 10 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot már a következő munkanapon kézbesítsük! Ha pedig 35 € vagy annál nagyobb összegért rendel, egyáltalán nem kell szállítási költséget fizetnie. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.