ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szemöldökfesték és szempillafesték

Szeretne egy kicsit sötétebb árnyalatot adni a szemöldökének és/vagy a szempilláinak? Akkor szemöldökfestékre vagy szempillafestékre van szüksége. Hozzon létre egy nyitott megjelenést gyönyörű sötét szempillákkal és festett szemöldökkel, amely egy kicsit még ragyogóbbá teszi az arcát. Jó szemöldökfestéket vagy szempillafestéket keresel? Örömmel segítünk Önnek.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Szemöldökfesték

A szemöldökfestékkel egy kicsit több színt adhatsz a szemöldöködnek, ragyogóvá téve az arcodat. Válasszon természetes színt, vagy hagyja, hogy egy kicsit jobban kiemelkedjen. Számos szemöldökfesték szín közül választhatsz a tökéletes szemöldökszín megalkotásához. A festék átlagosan 4-6 hétig marad látható a hajszálakon. Hogy mi a legjobb szemöldökfesték, az személyenként változik.

Szempilla festék

A szempillafesték használata biztosítja a nyitott megjelenést. Gyakran választják a feketét, mivel ez hasonlít leginkább a szempillaspirálhoz. A szempillaspirálfesték ideális a nyaraláshoz, így nem kell a szempillaspirálra gondolnod, amikor a medence mellett szeretnél heverészni. Ha soha nem használsz szempillaspirált, de hiányzik a nyitott, sötét szempillák, akkor a szempillafesték a megoldás a természetes és ápolt megjelenéshez.

Használjon szemöldökfestéket és szempillafestéket

Szemöldökfesték

Először is válassza ki a megfelelő színt, amely a legjobban illik a hajszínéhez. Megtalálta a megfelelő szemöldökfesték színt és megvásárolta a kellékeket? Ezután már el is kezdheti. A festékeket össze is lehet keverni a tökéletes szín elérése érdekében.

 • 1. lépés: tisztítsa meg a bőrt és a szemöldökszőrszálakat a RefectoCil szemsminkeltávolítóval.
 • 2. lépés: vigye fel a RefectoCil bőrvédő krémet a szemöldök köré. Ez megakadályozza a festékfoltok kialakulását a bőrön.
 • 3. lépés: keverjen össze kb. 1 cm festéket 5 csepp Oxidant Liquiddel VAGY 7 csepp Oxidant Creamdel.
 • 4. lépés: vigye fel a festéket a szemöldökre, és egy vattapamaccsal röviden távolítsa el a bőrön maradt maradékot.
 • 5. lépés: Az, hogy mennyi ideig kell a festéket fent hagyni, személyenként változó, és attól függ, hogy mennyire feltűnő a szín.
 • 6. lépés: távolítsa el a szemöldökfestéket nedves vattakoronggal.
 • 7. lépés: még mindig úgy gondolod, hogy a szemöldököd túl világos? Ezután vigye fel újra a szemöldökfestéket, és hagyja hatni még egy rövid ideig.

Szempilla festék

A szempillafesték leggyakrabban választott színe a fekete. A kék-fekete és a mélykék színt is gyakran használják.

 • 1. lépés: tisztítsa meg a szempillákat a RefectoCil szemsmink eltávolítóval.
 • 2. lépés: vigye fel a szilikonpárnákat vagy a bőrvédő krémet szempillaspirállal az alsó szempillasor alá. Ez megvédi a bőrt a festékfoltoktól.
 • 3. lépés: keverjen össze kb. 1 cm festéket 5 csepp Oxidant Liquiddel VAGY 7 csepp Oxidant Creamdel.
 • 4. lépés: óvatosan vigye fel a szempillafestéket a szempillákra. Alkalmazás közben tartsa csukva a szemét. Fontos, hogy ezt nagyon óvatosan tegye. A festék a szembe fog csípni!
 • 5. lépés: 10 percig hagyja hatni a szempillafestéket.
 • 6. lépés: távolítsa el a festéket nedves vattakorongokkal. Ismételje, amíg nem jön le több festék. A szemét is kiöblítheti vízzel, hogy meggyőződjön róla, hogy minden maradék eltűnt.

A szemöldökfestéket és a szempillafestéket mindig hidrogén-peroxiddal kell elkészíteni. Ennek két változata létezik, nevezetesen az Oxidant Liquid és az Oxidant Cream. A krém egy kicsit teltebbé teszi a festékanyagot, így könnyebben felvihető. A festékek között nincs különbség. Minden szín használható szemöldökre és szempillára egyaránt. Néhány szín csak a szempillákhoz vagy csak a szemöldökhöz szebb.

Különböző színű szemöldökfesték és szempillafesték

0 - Szőke
1 - Fekete
1.1 - Grafit
2 - Kék-fekete
2.1 - Mélykék
3 - Barna
3.1 - Világosbarna
4 - Gesztenye
4.1 - Piros
Érzékeny fekete
Érzékeny sötétbarna
Érzékeny középbarna

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.