ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

TIGI

A TIGI egy olyan márka mindenkinek, aki nem fél megrázni a haját. A márka kiváló minőségű termékeivel garantált a furcsa és merész megjelenés. Akár feltűnő színt, akár végtelen volument, akár a hajvégek ápolását keresi: ez a márka mindenre képes. Vedd a külsőd a saját kezedbe, és kísérletezz a TIGI termékeivel. A márka kínálatában hajápolási termékek, hajformázó termékek és hajvégápolási termékek találhatók. A TIGI minden hajtípusra és vágyra odafigyel! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

A TIGI története

A TIGI arra törekszik, hogy a fodrászművészet víziója fiatal és dinamikus maradjon, mindig a legjobb képzéssel fejlesztve a kreativitást. A márka hisz abban, hogy a kreatív korlátok ellenében meg kell szegni a szabályokat. Ehhez a jövőbe és a múltba tekintenek. Ez a márka hisz a professzionális hajtermékek fejlesztésében és létrehozásában, hogy javítsa mindenki haj körüli munkáját. A cég fodrászok által és fodrászoknak, de szeretne segíteni abban is, hogy Ön a legjobb formáját hozza ki magából.

A TIGI termékei a Salontotal.hu

A TIGI termékeit minden hajtípusra kínáljuk: sérült, szőke, vegyileg kezelt, száraz, vékonyszálú, vékonyszálú, finom, festett és göndör hajra. Ez mindenki számára elérhetővé teszi a márkát. Természetesen mindenféle termékünk is van: a kondicionálóktól a hajolajokig. A Salontotal.hu a megfelelő hely minden hajviseletre. Szánjon időt arra, hogy végiglapozza a TIGI teljes kínálatát, vagy használja a szűrőket, hogy könnyedén meghatározza, mely termékeket keresi.

TIGI termékeket vásároljon a Salontotal.hu

Kíváncsi vagy a TIGI izgalmas hajápoló termékeire? Fedezze fel mindet a Salontotal.hu oldalon ! Nálunk számíthat a legjobb hajtermékekre és a legjobb szolgáltatásokra. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minden megrendelést a lehető leghamarabb elküldjünk. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy már a következő napon házhoz szállítsuk Önnek. Ha pedig 35 eurós vagy annál nagyobb összegű megrendelést ad le, a szállítási költség teljesen ingyenes. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.