ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hamis szempillák

A műszempillákkal percek alatt gyönyörű szemsminket varázsolhat, és könnyedén hosszabbá, dúsabbá és feketébbé teheti szempilláit. A Salontotal a műszempillák széles választékát találja, így mindig van egy megfelelő szett az Ön számára!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Hamis szempilla

Telt, hosszú szempillák, ki ne szeretné ezt? Szerencsére ezt nagyon könnyen elérheti műszempillákkal. A műszempillák hosszan tartó örömet nyújtanak, ráadásul nem károsak a saját szempilláidra, és gyorsan felragadnak. Mindenféle formában és méretben léteznek, mint például a hagyományos műszempilla (szőrszálak, amelyek egy csíkra vannak erősítve, amelyet a szempillasor mentén ragasztasz) vagy az egyedi szempilla (különböző hosszúságú kis szempilladarabok, amelyekből összeállíthatod a saját szempilládat). A normál vagy egyedi szempillák választása mellett például különböző hosszúságú és színű szempillák közül is választhat.

Legjobb hamis szempillák

Nyilvánvalóan többször is szeretné használni a műszempilláit, ezért fontos, hogy alaposan megvizsgálja a termék minőségét. A minőség határozza meg például, hogy milyen gyakran használhatja újra a szempillákat. Kínálatunkban többek között az Ardell és a House of Lashes finom műszempilláit találja. Az Ardell népszerű és kényelmes szempillaspiráljaival mindig csillogó szeme lesz. A House of lashes kiváló minőségű és luxus szempillák széles választékát kínálja megfizethető áron.

Műszempillák ragasztása

Ideje műszempillát ragasztani! Itt van, hogyan kell alkalmazni őket:

1. lépés: válassza ki a megfelelő hosszúságú szempillaspirált

Helyezze a műszempillát a saját szempillája tetejére, és tartsa a szeméhez. Ezután ellenőrizze, hogy a szempilla megfelelő méretű-e: valamivel rövidebbnek kell lennie, mint a szeme szélessége. Túl hosszú a szempillaspirál? Ezután egy kis ollóval vágja a megfelelő hosszúságúra. Vágja apró darabokra, hogy ne vágjon le egyszerre túl sokat.

2. lépés: alkalmazza a szempillasort

Vigye fel a szempillasort a szempillaspirálra, és hagyja a levegőn száradni körülbelül 10-30 másodpercig (megjegyzés; a száradási idő szempillaragasztónként eltérő lehet).

3. lépés: alkalmazza a műszempillákat

A műszempillát a kezével, csipesszel vagy egy speciális szempilla applikátorral is felhelyezheti. Ragassza a szempillát a saját szempilláihoz közel, majd nyomja erősen a helyére.

A Salontotal gyönyörű sminktermékeket is találsz, hogy teljes legyen a megjelenésed!

 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan alkalmazza a műszempillákat?

A műszempillák felvitele a következő lépésekben történik:

  • 1. lépés: válassza ki a megfelelő hosszúságú szempillaspirált.
  • 2. lépés: vigyen fel szempillaragasztót a szempillaspirálra, és hagyja száradni egy ideig, mielőtt felhelyezi a szempillát.
  • 3. lépés: alkalmazza a szempillaspirált, ragassza a lehető legközelebb a saját szempillájához, és nyomja erősen.

Milyen gyakran használhatsz műszempillát?

A műszempillák minőségétől függ, hogy milyen gyakran lehet újra felhasználni őket. Jól megtisztítja a műszempilláit viselés után? Akkor gyakran egyszerűen újra felhasználhatod őket!

Hogyan távolítsam el a műszempilláimat?

Javasoljuk, hogy használjon olaj alapú sminklemosót. Az olaj könnyen leitatja a ragasztót a műszempillákról. Vigyen fel bőséges mennyiségű sminklemosót, és óvatosan nyomja a csukott szemre. Adjon az olajnak egy pillanatot, hogy be tudjon hatni, és óvatosan távolítsa el a csíkot.

Alkalmazhatok szempillaspirált a műszempillák fölé?

Igen, a műszempillákra is lehet szempillaspirált felvinni!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.