ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Önbarnító

Nem tudsz szépen lebarnulni? Az önbarnító ideális megoldást kínál. A termék könnyen alkalmazható, és hosszú ideig tartó, egészségesnek tűnő arcszínt biztosít. Az önbarnító gyorsan meghozza a kívánt eredményt; pillanatok alatt csodálatosan lebarnulsz!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Barnuljon nap nélkül az önbarnítóval

Az önbarnítót könnyű felvinni, és gyorsan megszárad, anélkül, hogy bosszantó nyomokat hagyna. Az önbarnító kesztyűvel történő felvitel után hagyja, hogy a termék egy ideig beszívódjon, és máris élvezheti az egyenletes barnaságot. A napozás nélküli barna termékek hihetetlenül népszerűek, biztonságosak a bőr számára, és tartós színt biztosítanak. Mindenki csodálkozni fog, hogy melyik trópusi célpontra mentél nyaralni!

A legjobb önbarnító

A Salontotal megtalálja a legjobb önbarnítót, és választhat a barnító spray, testápoló, olaj, krém vagy hab között. Hogy melyik fajtát választod, az csak rajtad múlik; attól függ, hogy melyik fajtát szereted a legjobban használni! A hatás termékenként eltérő:

  • A barnító spray nagyon gyorsan hat, és nem hagy csíkokat a bőrön. A spray mikroszóróinak köszönhetően a terméket nagyon egyenletesen lehet felvinni.
  • A barnító krém nemcsak szép barnaságot biztosít, hanem hidratálja is a bőrt. A testápolók hidratáló összetevőkben gazdagok, így a bőr egészségesnek és gyönyörűen barnának tűnik.
  • A barnítóhab könnyű termék, ezért nagyon könnyű alkalmazni. A hab gyorsan beszívódik a bőrbe, és ideális a kényes testtájakra, például a hónaljra vagy a vádlira.
  • A barnítóolaj gyors, hidratáló és rendetlen barnulási rutint biztosít. Az olaj a barnaság mellett gyönyörű ragyogást ad a bőrnek.
  • A barnító krém intenzíven táplálja a bőrt. Készen állsz egy szép barnaságra, de nagyon száraz a bőröd? Ezután válasszon barnító krémet.

Az önbarnító felvitele egyszerű egy önbarnító kesztyűvel. A barnítókesztyű lehetővé teszi, hogy a terméket fokozatosan, a keze bepiszkolása nélkül kenje fel.

Önbarnító arc

Az arc önbarnító különbözik a hagyományos önbarnítótól. Az arc bőre vékonyabb, mint a test bőre, ezért a normál változat gyakran túl intenzív az arcbőrhöz. Szerencsére a Salontotal találhatsz nagyon finom, kifejezetten arcra való önbarnítókat, mint például a Bare By Vogue Williams Face Tanning mist vagy a (Terméklink|24660|TanOrganic Facial Self Tan Oil}.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart az önbarnító?

Az egyes önbarnítók hatása eltérő, és az is, hogy mennyi ideig maradnak láthatóak. A csomagoláson vagy a használati utasításon gyakran olvasható, hogy a termék mennyi ideig tart.

Hogyan működik az önbarnító?

Az önbarnítók szinte mindig tartalmaznak DHA-t. Ez az anyag reakcióba lép a bőr felső rétegével, és amint érintkezésbe kerül a bőrrel, akár 6 órán keresztül is hat. 6 óra elteltével a barnasága láthatóvá válik, és élvezheti a gyönyörű barnaságot.

Mennyi ideig kell beszívódnia az önbarnítónak?

Az önbarnító áztatási ideje az önbarnító típusától függ. Például egy barnító krémnek más az áztatási ideje, mint egy barnító spray-nek. Használat előtt tehát mindig figyelmesen olvassa el az utasításokat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.