ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Önbarnító

Nem tudsz szépen lebarnulni? Az önbarnító ideális megoldást kínál. A termék könnyen alkalmazható, és hosszú ideig tartó, egészségesnek tűnő arcszínt biztosít. Az önbarnító gyorsan meghozza a kívánt eredményt; pillanatok alatt csodálatosan lebarnulsz!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Barnuljon nap nélkül az önbarnítóval

Az önbarnítót könnyű felvinni, és gyorsan megszárad, anélkül, hogy bosszantó nyomokat hagyna. Az önbarnító kesztyűvel történő felvitel után hagyja, hogy a termék egy ideig beszívódjon, és máris élvezheti az egyenletes barnaságot. A napozás nélküli barna termékek hihetetlenül népszerűek, biztonságosak a bőr számára, és tartós színt biztosítanak. Mindenki csodálkozni fog, hogy melyik trópusi célpontra mentél nyaralni!

A legjobb önbarnító

A Salontotal megtalálja a legjobb önbarnítót, és választhat a barnító spray, testápoló, olaj, krém vagy hab között. Hogy melyik fajtát választod, az csak rajtad múlik; attól függ, hogy melyik fajtát szereted a legjobban használni! A hatás termékenként eltérő:

  • A barnító spray nagyon gyorsan hat, és nem hagy csíkokat a bőrön. A spray mikroszóróinak köszönhetően a terméket nagyon egyenletesen lehet felvinni.
  • A barnító krém nemcsak szép barnaságot biztosít, hanem hidratálja is a bőrt. A testápolók hidratáló összetevőkben gazdagok, így a bőr egészségesnek és gyönyörűen barnának tűnik.
  • A barnítóhab könnyű termék, ezért nagyon könnyű alkalmazni. A hab gyorsan beszívódik a bőrbe, és ideális a kényes testtájakra, például a hónaljra vagy a vádlira.
  • A barnítóolaj gyors, hidratáló és rendetlen barnulási rutint biztosít. Az olaj a barnaság mellett gyönyörű ragyogást ad a bőrnek.
  • A barnító krém intenzíven táplálja a bőrt. Készen állsz egy szép barnaságra, de nagyon száraz a bőröd? Ezután válasszon barnító krémet.

Az önbarnító felvitele egyszerű egy önbarnító kesztyűvel. A barnítókesztyű lehetővé teszi, hogy a terméket fokozatosan, a keze bepiszkolása nélkül kenje fel.

Önbarnító arc

Az arc önbarnító különbözik a hagyományos önbarnítótól. Az arc bőre vékonyabb, mint a test bőre, ezért a normál változat gyakran túl intenzív az arcbőrhöz. Szerencsére a Salontotal találhatsz nagyon finom, kifejezetten arcra való önbarnítókat, mint például a Bare By Vogue Williams Face Tanning mist vagy a (Terméklink|24660|TanOrganic Facial Self Tan Oil}.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart az önbarnító?

Az egyes önbarnítók hatása eltérő, és az is, hogy mennyi ideig maradnak láthatóak. A csomagoláson vagy a használati utasításon gyakran olvasható, hogy a termék mennyi ideig tart.

Hogyan működik az önbarnító?

Az önbarnítók szinte mindig tartalmaznak DHA-t. Ez az anyag reakcióba lép a bőr felső rétegével, és amint érintkezésbe kerül a bőrrel, akár 6 órán keresztül is hat. 6 óra elteltével a barnasága láthatóvá válik, és élvezheti a gyönyörű barnaságot.

Mennyi ideig kell beszívódnia az önbarnítónak?

Az önbarnító áztatási ideje az önbarnító típusától függ. Például egy barnító krémnek más az áztatási ideje, mint egy barnító spray-nek. Használat előtt tehát mindig figyelmesen olvassa el az utasításokat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.