ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Biolage sampon

A Biolage samponjában főként növényi összetevőket találsz. A márka hisz a természet erejében. Termékei káprázatos eredményt nyújtanak, és a mai napig világszerte boldoggá teszik a stylistokat. Többek között a Biolage sampon egy professzionális hajápoló termék, amelyet a haj tisztítására és kondicionálására terveztek. Növényi kivonatokat tartalmaz és parabénmentes, így kíméletes a hajhoz és a bőrhöz egyaránt. A Biolage sampon kellemes minőségű, és jót tesz a környezetnek, mivel természetes összetevőkből készül, amelyeket gondosan válogattak össze, hogy maximalizálják hatékonyságukat anélkül, hogy károsítanák a környezetet. Az innovatív termékeiről ismert márka samponok széles választékával rendelkezik, amelyeket kifejezetten a különböző hajtípusok igényeihez terveztek. Tekintse meg a termékeket most a Salontotal.hu oldalon ! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Összetevok
Kategória
Ár

Biolage sampon környezetbarát

A Biolage sampon alkotói többek között hittek a fenntarthatóságban, a természetben és a bolygóhoz való jó viszonyban. Így a márka fenntartható módon termel, és 2015 óta a spanyolországi Burgosban található gyáruk C02-semleges. Itt minden energiát napelemekkel állítanak elő, és minden szennyvizet tisztítanak és újrahasznosítanak. Emellett 95%-ban újrahasznosított műanyaggal dolgozik, és a márka ezt folyamatosan javítja. Az évek során a Biolage vezető szerepet töltött be a professzionális hajápolásban. Mind a hajápolás, mind a szénlábnyomának csökkentése szempontjából.

A Biolage sampon mögött álló márka

A Biolage egy professzionális hajápolási termékekből álló márka, amelyet Arnie Miller alapított, aki hitt abban, hogy a természetet tökéletesen fel lehet használni a haj védelmére és táplálására. A márka a természetes hajnövekedés tudományán és a természet hajkárosodást javító és javító erején alapul. A termékek növényi kivonatokat tartalmaznak és parabénmentesek, így kíméletesek a hajhoz és a bőrhöz egyaránt. A márka hajápolási termékek széles választékát kínálja, a samponoktól és kondicionálóktól a hajformázó termékekig és kezelésekig. Az innovatív technológia és a klinikai vizsgálatok segítségével a márka továbbra is élen jár a professzionális hajápolásban. A munkatársak a professzionalizmus, az őszinteség, az egészség és a természet mellett állnak ki.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.