ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5
E-Kwip
Sorozat

E-Kwip olló

A Salontotal.hu weboldalon büszkén kínáljuk az E-Kwip ollót, amely fontos eszköz a professzionális fodrászok és stylistok számára. A legmagasabb minőségi követelmények szem előtt tartásával tervezett olló páratlan vágási élményt nyújt. Akár tapasztalt szakember vagy, akár csak a saját hajadat szeretnéd levágni, az E-Kwip olló garantálja a pontosságot, a kényelmet és a tartósságot.

Válogató

Oldalanként
E-Kwip
Kategória
Ár

Jellemzők E-Kwip

  • Kiváló minőség
  • Kiváló minőségű acél
  • Ergonomikus kialakítás

Jellemzők E-Kwip

  • Kiváló minőség
  • Kiváló minőségű acél
  • Ergonomikus kialakítás

E-Kwip olló: ergonomikus kialakítás a könnyed vágáshoz

Az E-Kwip olló ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy minden vágás könnyedén menjen. A nyél kényelmes formájú és tökéletesen illeszkedik a kézhez, csökkentve a fáradtságot a hosszú vágások során. Ezenkívül az olló sima mozgása biztosítja a zökkenőmentes és precíz vágás élményét. Az E-Kwip ollóval szabadjára engedheti kreativitását és gyönyörű frizurákat készíthet.

Kiváló minőségű acél a hosszan tartó élességért

Az E-Kwip olló egyik legfontosabb jellemzője a kiváló minőségű acél használata. Az olló éles, tartós pengéje hosszú ideig megőrzi élességét, így könnyedén vághatja át a hajat. Ez azt jelenti, hogy nem kell állandóan tompa pengékkel küzdenie, és újra és újra éles, pontos eredményeket érhet el. Az E-Kwip ollót hosszú élettartamra tervezték, így továbbra is megbízható társ marad minden vágási igényedhez.

Az E-Kwip olló különböző modelljei

A Salontoppernél megértjük, hogy minden stylistnak megvannak a saját preferenciái, amikor a megfelelő olló kiválasztásáról van szó. Ezért kínáljuk az E-Kwip ollók széles választékát, amelyek hossza, formája és vágási stílusa eltérő. Akár klasszikus egyenes ollót keres, akár fogazott élű ollót a nagyobb textúra érdekében, nálunk minden megtalálható. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelő tökéletes E-Kwip ollót.

Az E-Kwip olló karbantartása

Ahhoz, hogy E-Kwip ollói optimális állapotban maradjanak, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Minden használat után puha ruhával tisztítsa meg az ollót, hogy eltávolítsa a hajmaradványokat és a terméklerakódásokat. A zökkenőmentes működés fenntartása érdekében rendszeresen kenje be a zsanért egy speciális olló kenőanyaggal. Tárolja az ollót védőtokban vagy tokban, hogy használaton kívül ne sérüljön meg. Megfelelő gondoskodással az E-Kwip olló évekig tart, és továbbra is kiváló vágási teljesítményt nyújt Önnek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.