ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

 

Booby Tape

Booby Tape

A Booby Tape egy hatalmas isteni ajándék a hölgyek számára, akik a melltartó viselése nélkül keresik a módját, hogy felemeljék és támogassák a melleiket. A Booby Tape egy öntapadós szalag, amelyet különböző módon alkalmaznak a bőrre, hogy megemelje a melleket és a helyén tartsa őket. A Booby Tape többféle színben és típusban kapható. Fedezze fel a terméket a Salontotal.hu oldalon, és viselje bátran a legszebb ruháit.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Jellemzők Booby Tape

  • Támogatja a
  • Emelje fel a melleket
  • Különböző típusok
  • Extra védőréteg

Jellemzők Booby Tape

  • Támogatja a
  • Emelje fel a melleket
  • Különböző típusok
  • Extra védőréteg

Booby Tape használata

A Booby Tape egy olyan típusú sportszalag, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen szalagozd a melleidet. Ez azt jelenti, hogy nem kell melltartót viselnie, és például nyitott hátú felsőt is felvehet. A szalag azért működik, mert öntapadó rétege kényelmesen a bőrödre ragasztható. A szalag U alakban történő felhelyezése a bordáidtól a mellkasodig természetes emelést ad a melleidnek. A Booby Tape praktikus megoldás pánt nélküli ruhák, nyitott hátú felsők vagy mélyen kivágott ruha esetén.

A Booby Tape felhelyezése

A szalag felhelyezése némi megszokást igényelhet, de meglehetősen egyszerű. Néhány gyakorlással egyre jobban és jobban fog menni. A szalag felhelyezése előtt célszerű a bőrt körös-körül leöblíteni és jól megszárítani. Ezután helyezzen egy darab szalagot a mellre a kívánt pozícióban. Ha szükséges, a szalag felhelyezése közben kissé tartsa felfelé a mellét. Ügyeljen arra, hogy a szalag biztonságosan rögzüljön, hogy ne mozduljon el. Ha a szalag nem ül megfelelően, akkor újra rögzítheti. Ez megakadályozza, hogy ne nyújtson elégséges alátámasztást.

A mellszalag típusai

A Booby Tape-et különböző típusokban kínálják. Van például a normál Booby Tape. Ez egy kicsit úgy néz ki, mint a sportszalag, és ugyanazzal a szerkezettel is rendelkezik. A terméket nude, barna, fekete és fehér színben kínálják. A kétoldalas szalaggal extra erősséget hozhat létre, mivel a ruhadarabhoz is tapad. A szilikon bimbófedők kifejezetten arra lettek tervezve, hogy extra védelmet nyújtsanak a mellbimbóidnak. Ezeket úgy ragaszthatod rájuk, hogy ne látszódjon át rajtuk. Ráadásul ezek egy extra védőréteget biztosítanak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.