ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Napégés

Ön már naponta védi bőrét a naptól és annak káros UV-A és UV-B sugarai ellen fényvédő krémmel? És azt tudta, hogy télen vagy sötét, felhős napokon is nagyon fontos a fényvédő használata? Az UV-sugarak egész évben ott vannak, és kellemetlen következményekkel járhatnak. Örömmel segítünk megtalálni a bőrének legmegfelelőbb fényvédő ápolást.

Válogató

Oldalanként
Featured
Borproblémák
Huidtype
Összetevok
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Napvédő krém

Az arcra való fényvédő krém nélkülözhetetlen termék a mindennapi ápolásban. Az arcbőr minden nap ki van téve az UV-sugárzásnak, még sötét, felhős napokon és télen is. Nyáron fontos, hogy rendszeresen kenje be naptejjel a napnak kitett testrészeit. Erre nincs szükség, ha a bőrt ruházat fedi. A napvédő krémek használatának elmulasztása idő előtti bőröregedést, leégést, hiperpigmentációt vagy akár bőrrákot is okozhat.

A legjobb fényvédő krém

A legjobb fényvédő krém mindenkinek más és más. Ha világos bőre van, amely mindig éget, vagy olyan, amely szinte mindig éget, vagy olyan, amely néha éget, akkor SPF50-et ajánlunk. Ha nem égsz le olyan könnyen, vagy szinte soha, akkor egy SPF30 vagy még alacsonyabb SPF is elegendő a bőröd védelméhez. Szereti a spray-t vagy inkább a krémes változatot? Napkrémek változatos választékával rendelkezünk. A gyermekek bőre nagyon érzékeny a napra. Ha fényvédő krémet használ a gyermekekre, legalább 30-as fényvédő faktorú krémet használjon, és 2 óránként alkalmazza. Ne legyen túl takarékos a termékkel. Fontos, hogy a gyerekek kalapot és napszemüveget viseljenek. Jól védje a gyermekeket a káros UV-sugaraktól. A második helyezettjeink a Naïf Baby & Kids Sunscreen SPF30 és a Naïf Baby & Kids Sunscreen SPF50.

Az SPF különböző típusai

A fényvédő krémekben különböző fényvédő faktorok vannak. Létezik például SPF 15, 20, 30 és 50, a leggyakrabban a 30 és 50. De mi a különbség ezek között? Az SPF30 97%-os védelmet biztosít a bőr számára. Az SPF50 98%-os védelmet nyújt. Tehát minimális a különbség, de az SPF50 hosszabb ideig védi a bőrt.

Hogyan kell használni

A nappali krém után vigyen fel fényvédőt, és hagyja rajta egy ideig. Nyáron, amikor napközben a napnak van kitéve, rendszeresen használjon fényvédő krémet. Egy réteg sajnos nem elég, kétóránként alkalmazza, hogy a bőre megfelelő védelmet kapjon. Az arcod és a nyakad minden nap ki van téve a napnak, ezért minden nap használj itt egy jó fényvédő faktoros krémet. A napnak kitett testrészeket kenje be naptejjel, és ezt 2 óránként ismételje meg. A naptejet természetesen nyáron rendszeresebben használjuk, télen elég csak az arcunkra kenni. A bőr többi részét takarja csodálatosan meleg ruhákkal.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.