ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajvitaminok

Javítsa hajának állapotát hajvitaminok használatával. Serkenti a haj növekedését, megakadályozza a haj töredezését és a hajhullást. A haj egészségesebb, erősebb és fényesebb lesz! Te is a legjobbat akarod a hajadnak, igaz? A hajvitaminokat most a Salontotal.hu oldalon vásárolhatod meg.

Válogató

Oldalanként
Fejb?r problémák
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

A legjobb hajvitaminok

A legjobb hajvitaminok mindenkinek más és más. Hajvitaminokat keres a hajtöredezés megelőzésére vagy a hajnövekedés serkentésére? A Salontotal.hu különböző hajvitaminok széles választékát kínálja. Amellett, hogy belülről is javítja a hajat, fontos, hogy kívülről is ápolja a hajat. Ezért a hajvitaminok mellett használjon jó hajápoló terméket is. Tedd erősebbé és egészségesebbé a hajad a megfelelő termékekkel!

Az egyik hajvitaminunk befutó a Foligain Hair Stimulating Supplement. Ezek a kiegészítők DHT-blokkolókat, ásványi anyagokat és vitamint tartalmaznak. Serkentik a haj növekedését, és egyúttal sűrűbbé, dúsabbá és egészségesebbé teszik a hajat. A hajad javítása mellett a körmeid és a bőröd is szeretnéd szebbé tenni? Akkor a Mediceuticals Bao-Med Supplementen az, amire szüksége van. Ezek a kapszulák ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, amelyek javítják a bőrt, a hajat és a körmöket.

A hajvitaminok használata előtt mindenképpen olvassa el a használati utasítást a helyes használatról!

Az eredmények

Némi türelemre van szükséged, mielőtt elkezdenél eredményeket látni. Körülbelül 3-6 hónap elteltével elkezdheti láthatóan megváltoztatni a haját. A haj növekedését serkenti, megakadályozza a hajtöredezést, és kevesebb hajhullást okoz. Használatával a hajad egészségesebbnek tűnik, erősebbnek és teltebbnek érzed. Élvezze a szép és egészséges hajat!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.