ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajkefe

A Salontopper a legjobb hajfestő kefékkel rendelkezik. Ezekkel a festőkefékkel fokozatosan és pontosan viheted fel a festéket, így a legszebb színes frizurákat készítheted el. A Salontopperben a legjobb márkák, például a Comair és a Framar festőecseteit és festőkeféit vásárolhatja meg. Fedezze fel a hajkeféket, és biztosítsa, hogy a hajfestés sikeres legyen.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

A hajkefék típusai

Az egyik leggyakrabban használt hajfestő kefe a lapos kefe. Ez a kefe, ahogy a neve is mutatja, lapos alakú, egyenes sörtékkel. Ideális a hajfesték nagy hajszakaszokra történő felviteléhez, például az egész fej hajának festésekor vagy széles hajkoronák készítésekor. A lapos kefe biztosítja a festék egyenletes eloszlását, egyenletes színt és fedést biztosít. Ezenkívül a hajkefével kisebb részekre is fel lehet vinni a festéket, ha ferdén tartja a kefét.

Balayage hajkefe

A speciális balayage hajkefe nélkülözhetetlen eszköz a jól ismert balayage frizurák elkészítéséhez. Ez a kefe lapos, széles formájú, puha sörtékkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazzon sima, természetes fényeket. A balayage hajkefével precízen festheti hajszínét, és finoman keverheti azt, hogy lágy és fokozatos legyen az árnyalatok közötti átmenet. A professzionális fodrászok kedvenc választása, segít a trendi megjelenés elérésében.

Hajkefe-készletek

A kínálatban a hajfestő keféket lazán és szettben is kínálják. A kefék vidám, élénk színekben, például rózsaszínben és lilában kaphatók, de fekete színben is kaphatók. Az ecsetek hátulján éles hegy található. Ez lehetővé teszi a haj egyes részeinek leválasztását.

Festékkiegészítő készlet

A hajkefe továbbá különböző festékkiegészítő készletekben is megtalálható. Mint például a Comair hajfestő kiegészítő készlet. Ez a készlet tartalmazza a festés megkezdéséhez szükséges kellékeket. Az 5 darabos készlet például festőkeféket, mérőpoharat és festékskálát tartalmaz.

Hajkefe rendelés a Salontotal.hu

A hajkefe nélkülözhetetlen, ha festeni szeretné a haját. Még a legjobb otthoni fodrászok számára is fontos a hajkefe. Ha szeret hajat festeni, akkor a Salontotal.hu oldalon megrendelhet egy sok előnnyel rendelkező kefét. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.