ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajviasz

Finom hajviaszt keresel, amely illik a hajtípusodhoz? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely. Szeretné, ha a haja sokáig formában maradna anélkül, hogy a haja megkeményedne? Akkor a gyanta az ideális megoldás az Ön számára. A viasz kissé zsírosabb, mint a gél, így nem válik keménnyé. Csak kis mennyiségű viaszt használsz, miközben az tovább marad a hajadban. A hajad egész nap formában marad, ha hajviaszt használsz.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb hajviasz

A viasz megkönnyíti a hajad formázását, és az a jó benne, hogy használat után is jól át tudod formázni. A gél ellentéte, ezért nem keményíti meg a hajat. A viasz textúrája általában kemény és száraz.

Mit tesz a viasz a hajaddal?

A hajviasz lehetővé teszi a rövid és középhosszú haj formázását, és extra tartást biztosít a hajban. Különösen alkalmas a haj felfelé vagy hátrafelé történő formázására. A viasz előnye? Lehetővé teszi, hogy szépen meghatározza a hajadat, és könnyen újraformázhatod. Azt is kiválaszthatja, hogy matt vagy fényes megjelenést szeretne-e.

Különböző típusú viaszok

Tehát különböző típusok állnak rendelkezésre. Ezek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk:

Vízbázisú hajviasz: a REF Rough Wax 505 egy hajviasz, amely volument, struktúrát és maximális erősséget biztosít. Ez a hajviasz definíciót, textúrát és extrém szeparációt biztosít a hajnak matt felülettel.

Matt felületű hajviasz: a Red One Matte Hair Wax Black egy matt felületű hajformázó viasz. Ezzel a viasszal könnyedén formázhatod a hajadat, és sokáig formában is marad.

Fényes hajviasz: a Red One Full Force Aqua Hair Wax Blue egy bubblgum illatú viasz. Ezzel a viasszal tetszés szerint formázhatja haját anélkül, hogy zsírossá vagy keménnyé tenné azt. Ezenkívül fényt ad a hajnak.

Hogyan kell használni

A viasz felvitele előtt a következő lépéseket követheti:

1. lépés: fogj egy kis mennyiséget az ujjadon, körülbelül borsónyi nagyságban.
2. lépés: dörzsölje a tenyerébe, és dörzsölje a kezei között a melegnek megfelelően, így könnyebben tudja alkalmazni.
3. lépés
: vigye fel a hajra. Kezdje például először a haj hátsó részénél, és lassan haladjon előre.
4. lépés:
ha szükséges, az ujjbegyeivel formázza meg a laza szálakat.

Tipp : A viasszal történő hajformázásnak nincs igazán irányadó szabálya arra vonatkozóan, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Fontos azonban, hogy ne használjon túl sokat, hogy a haj ne legyen túl zsíros.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.