ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Viasz

Finom hajviaszt keres, amely megfelel a hajtípusának? Salontotal.hu Akkor itt a helyed. Szeretné, ha a haja sokáig formában maradna anélkül, hogy a haja megkeményedne? Akkor a viasz az ideális megoldás az Ön számára. A viasz kissé zsírosabb, mint a gél, így nem válik keményre. Csak kis mennyiségű viaszt használsz, miközben az tovább marad a hajadban. Használat után a hajad szilárdan formában marad!

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb hajviasz

A viasz megkönnyíti a hajad formázását, és az a jó benne, hogy használat után is jól át tudod formázni. A gél ellentéte, ezért nem keményíti meg a hajat. A viasz szerkezete általában kemény és száraz állagú. Sokak kedvenc hajformázó terméke!

Mit tesz a viasz a hajaddal?

A hajviasz rövid és középhosszú haj formázására használható. Különösen alkalmas a haj felfelé vagy hátrafelé történő formázására. A viasz előnye? Lehetővé teszi, hogy szépen definiáld a hajadat, és könnyen újraformázhatod. Azt is kiválaszthatod, hogy matt vagy fényes megjelenést szeretnél-e. Ez termékenként szépen fel van tüntetve.

A viasz különböző típusai

Tehát különböző típusok állnak rendelkezésre. Az alábbiakban ismertetünk néhányat közülük:

  • Vízbázisú hajviasz: A REF Rough Wax 505 volument, struktúrát és maximális erősséget ad a hajnak. Definíciót, textúrát és extrém szétválasztást biztosít a hajnak matt felülettel.
  • Matt felületű hajviasz: a Red One Matte Hair Wax Black matt felületet ad a hajnak. Könnyedén formázza haját, amely egész nap a helyén marad.
  • Hajviasz fényes kivitelben: a Red One Full Force Aqua hajviasz Blue finom bubblgum illatú. Könnyedén formázhatod a hajadat tetszés szerint anélkül, hogy zsírossá vagy keménnyé tenné a hajadat. Ezenkívül gyönyörű fényt ad a hajadnak.

Hogyan kell használni a viaszt?

A viasz felvitele előtt a következő lépéseket követheti:

1. lépés: vegyen egy kis mennyiséget az ujjára, körülbelül borsónyi mennyiséget.
2. lépés: dörzsölje meg melegen a tenyerében, hogy könnyebb legyen felvinni.
3. lépés
: vigye fel a hajra. Kezdheti például először a haj hátsó részénél, és lassan haladjon előre.
4. lépés:
ha szükséges, az ujjbegyeivel formázza meg a laza szálakat.

Tipp: a haj viasszal történő formázása nem igazán rendelkezik irányelvekkel arra vonatkozóan, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Fontos azonban, hogy ne használjon túl sokat, hogy a haj ne legyen túl zsíros.

 

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a viasz?

A viasz egy olyan hajformázó termék, amely megkönnyíti a haj formázását. Nem keményíti meg a hajat, mint a zselé. Tökéletes rövid és középhosszú hajra, és választhat matt vagy fényes felületet.

Hogyan kell használni a viaszt?

A viasz használata gyerekjáték! Vegyél egy keveset, a hajad mennyiségétől függően, dörzsöld meg melegen a kezed között, és vidd fel a hajadra. Kezdje hátulról, és haladjon előre. Ha pedig kicsit túl lelkes voltál, ne aggódj, könnyen át tudod formázni.

Melyik viasz jó a hajadnak?

Nagyon sok jó viasz létezik! Akár a matt, akár a fényes, akár a fényes megjelenés, vagy valami vízbázisú, minden az ízlésedtől függ. Salontotal.hu Nézd meg a termékleírásokat és a véleményeket a és találd meg a számodra tökéleteset.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.