ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Hajszárító

Jó minőségű hajszárítót keres? A Salontotal.hu oldalon széles választékot talál. Hogyan válassza ki a legmegfelelőbb hajszárítót? Tudja meg saját maga, hogy mit keres a készülékben. Ha például nincs a közelben konnektor, akkor nagyon figyelnie kell a kábel hosszára. A fúvóteljesítmény szintén nagyon fontos tényező, mivel ez határozza meg, hogy milyen gyorsan szárad meg a hajad. A kínálatunkban található hajszárítóval a hajad gyönyörűen fényesre szárad, és nagyon kevés munkád lesz!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A hajszárító célja

Hajszárításra alapvetően bármilyen hajszárító alkalmas. Amit például figyelembe kell vennie, az a haj vastagsága. Ettől függően válasszon enyhe vagy erős készüléket. A hajformázás során is számos tényezőt kell figyelembe venni. Hajszárítóval szeretné pontosan formázni a haját? Ekkor hasznos, ha keskeny fúvóka van. Szeretné szépen megszárítani a göndör hajat? Ezután használjon diffúzort. Biztosítja, hogy a hajad természetesebben száradjon. Ha száraz és göndör hajban szenved, válasszon ionos technológiával rendelkező hajszárítót. A negatív ionok gondoskodnak arról, hogy a hajad kevésbé száradjon ki gyorsan. Érzékeny vagy festett haj esetén kerámia hajszárítót válasszon. Ezekkel a hő egyenletesen oszlik el a hajban, így egyetlen szál sem melegszik túl. Ez is csak azt mutatja, hogy mennyi tényező jöhet szóba!

A hajszárító használatának gyakorisága

Attól függően, hogy milyen gyakran fogja használni a hajszárítót, váltóáramú vagy egyenáramú motorral rendelkező hajszárítót ajánlunk. Ha szinte naponta fogja használni, vegyen egyet váltóáramú motorral. Ez megvédi a hajat, és megakadályozza a szárazságot és a göndörödést. Ez azért fontos, mert a hajnak kevés ideje van a regenerálódásra, ha naponta fújjuk a hajszárítóval. A váltóáramú motorok élettartama is hosszabb. Ritkábban használja a készüléket? Ezután válasszon egyenáramú motort. Kicsit alacsonyabb az ára, kisebb a mérete és könnyebb a súlya. Ez nagyon praktikus, ha például utazáskor magával viszi.

Vásároljon hajszárítót a Salontopperben

Szeretné gyorsabban szárítani és formázni a haját a Salontopper legjobb hajszárítójával? Ezután könnyedén leadhatja megrendelését webshopunkon keresztül. Ha több, legalább 35 € értékű terméket vásárol, a szállítási költség teljesen ingyenes. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy már a következő napon házhoz szállítsuk Önnek. Annyira kényelmes, ha nem tudsz várni a selymes fürtökre! Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

Gyakran ismételt kérdések a hajszárítókról

Milyen a jó hajszárító?

Ez teljes mértékben az Ön hajtípusától és preferenciáitól függ. Például naponta szereted megszárítani a hajadat? Akkor válasszon egy váltóáramú motorral rendelkező hajszárítót. Ez megvédi a hajat, és megakadályozza a szárazságot és a göndörödést. Alkalmanként használja a hajszárítót? Ezután válasszon egyenáramú motort. Valamivel olcsóbb, kisebb méretű és könnyebb súlyú.

Hogyan fújja meg a haját?

Kezdje törölközőszáraz hajjal, és használjon hővédőt. Ezután alaposan fésülje ki a haját, és ossza több részre. Sűrű haj esetén ez három vagy négy, vékonyabb haj esetén kettő lehet. Ezután kezdje a szárítást alulról, és lassan fogjon meg minden alkalommal egy-egy darabot a hajából. Használhat ecsetet vagy fésűt, hogy ezt ellenőrzöttebb módon tehesse meg.

Melyik hajszárító a fürtökhöz?

Alapvetően bármilyen hajszárítót használhatsz a fürtjeidhez, feltéve, hogy van benne diffúzor. Ez lehetővé teszi, hogy természetes módon szárítsd meg a hajad, anélkül, hogy összekuszálódna az a gyönyörű fürtcsokor. Megakadályozza a száraz és göndör hajat is.

Hajszárító vásárlás: mire figyeljünk?

Ha hajszárítót vásárol, figyeljen a teljesítményére és a speciális funkcióira. A hajiparban dolgozók ilyen minimálisan 1750 wattos teljesítményt javasolnak. Ez a legtöbb hajtípus esetében megfelelő. Ha nagyon vastag a hajad, vegyél egy 1900 vagy 2000 wattos hajsütőt. Akkor gyorsabb lesz a száradási idő. Továbbá a hajszárító rendelkezhet ionos és kerámia funkcióval. Az előbbi megakadályozza a kiszáradást, az utóbbi pedig egyenletesebben osztja el a hőt a fején.

Milyen forró a hajszárító?

A hajszárító akár 100 fokos hőmérsékletet is elérhet. Természetesen ez teljes mértékben attól függ, hogy milyen környezetbe helyezed. A haj károsodásának minimalizálása érdekében a lehető legalacsonyabb hőmérsékletet javasoljuk. Ez azonban nem szárítja meg olyan gyorsan a hajat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.