ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajszárító

Jó minőségű hajszárítót keres? A Salontotal.hu oldalon széles választékot talál. Hogyan válassza ki az Önnek legmegfelelőbb hajszárítót? Tudja meg saját maga, hogy mit keres a készülékben. Ha például nincs a közelben konnektor, akkor nagyon figyelje a kábel hosszát. A fúvásteljesítmény is nagyon fontos tényező, hiszen ez határozza meg, hogy milyen gyorsan szárad meg a hajad. A kínálatunkban található hajszárítóval a hajad gyönyörűen fényesre szárad, és nagyon kevés munkád lesz!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A hajszárító célja

Hajszárításra alapvetően bármilyen hajszárító alkalmas. Amit például figyelembe kell vennie, az a haj vastagsága. Ettől függően válasszon enyhe vagy erős készüléket. A hajformázásnál is számos tényezőt kell figyelembe vennie. Hajszárítóval szeretné pontosan formázni a haját? Akkor hasznos, ha keskeny fúvóka van a hajában. Göndör hajat szeretne szépen megszárítani? Akkor használjon diffúzort. Ez biztosítja, hogy a hajad természetesebben száradjon. Ha száraz és göndör hajban szenved, válasszon ionos technológiával rendelkező hajszárítót. A negatív ionok gondoskodnak arról, hogy a hajad kevésbé száradjon ki gyorsan. Érzékeny vagy festett hajjal inkább kerámia hajszárítót keressen. Ezekkel a hő egyenletesen oszlik el a hajban, így egyetlen szál sem melegszik túl. Ez is csak azt mutatja, hogy mennyi tényező jöhet szóba!

A hajszárító használatának gyakorisága

Attól függően, hogy milyen gyakran fogja használni a hajszárítót, olyan hajszárítót ajánlunk, amelyik váltóáramú vagy egyenáramú motorral rendelkezik. Ha szinte naponta fogja használni, vegyen egyet váltóáramú motorral. Ez megóvja a haját, és megakadályozza a kiszáradást és a göndörödést. Ez azért fontos, mert a hajnak kevés ideje van regenerálódni, ha naponta fújja a hajszárítót. A váltóáramú motornak hosszabb az élettartama is. Ritkábban használja a készüléket? Akkor válasszon egyenáramú motort. Ez egy kicsit alacsonyabb árú, kisebb méretű és könnyebb súlyú. Ez nagyon praktikus, ha például utazáskor magával viszi.

 

Gyakran ismételt kérdések a hajszárítóval kapcsolatban

Milyen a jó hajszárító?

Ez teljesen az Ön hajtípusától és preferenciáitól függ. Szeret például naponta fújni a haját? Akkor válasszon váltóáramú motorral rendelkező hajszárítót. Ez megvédi a haját, és megakadályozza a kiszáradást és a göndörödést. Alkalmanként használja a hajszárítót? Akkor válasszon egyenáramú motort. Ez valamivel olcsóbb, kisebb méretű és könnyebb.

Hogyan fújja meg a haját?

Kezdje törölközőszáraz hajjal, és használjon hővédőt. Ezután alaposan fésülje ki a haját, és ossza több részre. Vastag hajnál ez lehet három vagy négy, vékonyabb hajnál kettő. Ezután kezdd a szárítást alulról, és lassan fogd meg minden alkalommal a hajad darabjait. Használhatsz kefét vagy fésűt, hogy ezt kontrolláltabban tehesd meg.

Melyik hajszárító a fürtökhöz?

Alapvetően bármilyen hajszárítót használhatsz a fürtjeidhez, feltéve, hogy van benne diffúzor. Ez lehetővé teszi, hogy természetes módon szárítsd meg a hajad, anélkül, hogy összekuszálódna az a gyönyörű fürtcsokor. Emellett megakadályozza a száraz és göndör hajat.

Hajszárító vásárlása: mire kell figyelni?

Ha hajszárítót vásárolsz, figyelj a teljesítményére és a speciális funkcióira. A hajiparban dolgozók ilyen minimálisan 1750 wattos teljesítményt javasolnak. Ez a legtöbb hajtípus esetében megfelelő. Ha nagyon vastag a hajad, vegyél egy 1900 vagy 2000 wattos hajszárítót. Akkor gyorsabb lesz a szárítási idő. Továbbá egy hajszárító rendelkezhet ionos és kerámia funkciókkal. Az előbbi megakadályozza a kiszáradást, az utóbbi pedig egyenletesebben osztja el a hőt a fején.

Milyen forró a hajszárító?

Egy hajszárító akár 100 fokos hőmérsékletet is elérhet. Természetesen ez teljes mértékben attól függ, hogy milyen beállításra állítod. A haj károsodásának minimalizálása érdekében a lehető legalacsonyabb hőmérsékletet javasoljuk. Ez azonban nem szárítja meg olyan gyorsan a haját.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.