ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Dezodor

Szinte mindenki használ dezodort, mert mindannyian szeretnénk elkerülni a kellemetlen szagot. A jó dezodor nemcsak a szagot fedi el, hanem ápolja a bőrét is, és csökkenti az izzadást. A Salontotal.hu weboldalon többféle dezodor is megtalálható, így mindig van a számodra megfelelő!


Legjobb dezodor

A szervezet mindent megtesz a testhőmérséklet fenntartása érdekében. A lehűlés egyik módja az izzadás, ami főként a hónalj alatt történik. Tehát mindannyian izzadunk, de egyesek többet és gyorsabban izzadnak, mint mások. Különösen a hónalj alatt, ez erős szagot okoz. Ennek a szagnak az elfedésére és az izzadás csökkentésére természetesen a legjobb dezodorra van szüksége.

Manapság már sokféle típus és hatás létezik, mint például a spray, a henger vagy a stick. Így széles választékból választhat. Természetesen a dezodor illata is nagy szerepet játszik. Válasszon tehát olyan izzadásgátlót, amelynek illatát kedveli, így nem kell többé aggódnia a nem kívánt szagok vagy az ingén lévő izzadságfoltok miatt.

A Salontotal.hu weboldalon mindenféle dezodor megtalálható; férfi és női, valamint uniszex dezodorok. És izzadásgátló dezodorok, amelyek célja az izzadás csökkentése, még akkor is, ha erősen izzadsz. Így hosszú ideig védve van az izzadástól. Mindenféle márkák is vannak, amelyeknek saját bőrápolási elképzeléseik vannak, és a legjobb bőrápolási termékeket készítik az Ön számára.

Dezodoráló spray

Gyakori formája a dezodoráló spray. A sprayben az átlátszatlanság elleni szer és az illatanyag folyékony formában egyesül. A hajtóanyagokkal együtt a hónalj alá fújja. A deo spray előnye, hogy erősen és jól teríti az illatot.

Dezodoráló rúd

A szilárd forma a dezodor stick. Itt a hatóanyagok lágy szappan formájában készülnek, amelyet a bőrre kenhet. Gyakran műanyag tartályban, amelyet felcsavarhat, hogy minden alkalommal könnyű legyen alkalmazni. A dezodor stick előnye, hogy nem kell hajtóanyagot használni, és nem tud szivárogni, mivel nem folyékony, hanem szilárd formában van.

Dezodoráló görgő

A deo egy másik formája, amelyet közvetlenül a bőrre viszünk fel, folyékony, nevezetesen a dezodorhenger. Ez egy golyóval működik, amely átgördíti a folyadékot, és a bőrre engedi. A folyadéknak megvan az a tulajdonsága, hogy jól teríti az illatot, ugyanakkor az izzadásgátlót közvetlenül a bőrre is sikerül felvinni. Tökéletes kombináció tehát.

Természetes dezodor

Minden, amit a bőrödre kensz, valamilyen mértékben felszívódik a szervezetedben, ezért sokan természetes testápolási termékeket szeretnének. Szerencsére manapság már természetes dezodorok is vannak a kínálatunkban. Ezek természetes összetevőkből készülnek, és ugyanolyan jól működnek a nem kívánt izzadtságszag ellen, és gyakran izzadásgátlóként is.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.