ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Jaguar

A fodrászat elképzelhetetlen a Jaguar márka nélkül. Különböző fodrászati kellékek széles választékával rendelkeznek, beleértve a Jaguar ollót is. Ezek az ollók nagyon népszerűek, ezért gyakran választják őket a fodrászszalonokban. Ismeri már a márka különböző szerszámait és ollóit? Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő professzionális kellékeket a fodrászszalonjához. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Jaguar olló

Jó fodrászollót keres egy megbízható márkától? Ezután válassza ki a Jaguar ollót. A fodrászipart tényleg lehetetlen elképzelni nélkülük, és nem véletlenül. Évek óta rendkívül jó minőségű ollókat szállítanak. A termékcsaládon belül talál vágóollót, vágóollót és simítóollót. Az olló nagyban meghatározza a vágási eredményt, ezért a Jaguar ollót csak szigorú minőségi kritériumok szerint fejlesztik ki. Balkezes vagy? Nem probléma! Több olyan modell is létezik, amely balkezes fodrászok számára készült. Használja szűrési lehetőségeinket a balkezes ollókra való szűréshez, így gyorsan láthatja, hogy melyik olló alkalmas az Ön számára. Milyen kényelmes ez!

Vásárolja meg Jaguar ollóit a Salontotal.hu oldalon, mert ezekkel a fodrászollókkal mindig jó helyen jár. Különböző ollót fejlesztettek ki különböző sorozatokban, hogy mindenki igényeinek megfeleljen. Így mindig megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ollót. A Pre Style, White Line-t választja, vagy egy másik Jaguar ollót? Mindezekkel az ollókkal a legjobb vágási eredményeket érheti el szalonjában.

Fodrászati olló

A Jaguar fodrászollók különböző méretekben, modellekben és kivitelben kaphatók. Például Jaguar ollót keres 5,5 hüvelyk vagy esetleg Jaguar ollót hajszálak fésülésére? Akkor a legjobb helyre jöttél. Népszerű olló a Pre Style Ergo Effileer 5,5 hüvelykes és a Satin Plus. Az olló gyönyörű, klasszikus kialakítású, így igazán hagyományos vágási érzést nyújt. Emellett elegáns, polírozott kivitelben készülnek. Stílusos, hatékony és kiváló minőségű: ez az, amit ez a márka képvisel. A professzionális Jaguar ollóval hosszú utat tehet meg. Ön már használja a Jaguar fodrászollót ügyfelei vágásához?

Tudta, hogy a jól ismert olló mellett más szerszámok is szerepelnek a kínálatukban? Különböző hajszárítók, hajegyenesítők, fésűk, kefék, hajvágók és hajvágók. Ezek kiváló minőségűek és nagyon alkalmasak a fodrászatban való használatra. Vásárolja meg az összes szalonkellékét a Salontotal.hu oldalon.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.