ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Swann Morton

Precizitás, élesség és sokoldalúság: a Swann Morton pengék. A Swann Morton termékeket széles körben használják a különböző orvosi területeken. A kések kiváló minőségű acélból készülnek, és kiváló vágóéllel rendelkeznek. Fedezze fel a Swann Morton késeket a Salontotal.hu oldalon, és élvezze a számos előnyt.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Jellemzők Swann-Morton

  • Kiváló minőségű acél
  • Orvosi területeken történő felhasználás
  • Kiváló vágóél
  • Orvosi és sebészeti termékek

Jellemzők Swann-Morton

  • Kiváló minőségű acél
  • Orvosi területeken történő felhasználás
  • Kiváló vágóél
  • Orvosi és sebészeti termékek

Jellemzők Swann Morton

A márka kései kiváló minőségű acélból készülnek, és kiváló vágóéllel rendelkeznek. Különböző formákban és méretekben kaphatók, mint például a klasszikus #10 és #11 pengék, valamint speciális formák, mint például a #15 pengék a finom bemetszésekhez. A pengék ezen változatossága miatt a szakemberek kiválaszthatják a saját igényeiknek megfelelő pengét.

Típusok közötti különbség

A Swann Morton többféle kést kínált, így különböző méretekben is. A Swann Morton 3-as számú kés egy kicsi és finom, ívelt formájú penge. Gyakran használják precíz vágási munkákhoz, például bemetszések készítéséhez, kis szövetdarabok kivágásához vagy finom sebészeti beavatkozások elvégzéséhez. A Swann Morton 4-es számú penge ezzel szemben valamivel nagyobb és egyenes alakú. Ez a penge ideális általános vágási munkákhoz, és gyakran használják olyan feladatokhoz, mint a bőr átvágása és a varratok eltávolítása.

Biztonság a pengékkel

A pengéket a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően tervezték. A pengék biztonságosan és szilárdan illeszkednek a fogantyúkra, így minimálisra csökkentve a használat közbeni véletlen kilazulás kockázatát. Ezen túlmenően speciális markolatok állnak rendelkezésre biztonsági mechanizmusokkal, például védősapkával, hogy csökkentsék a kezelés és eltávolítás közbeni vágásveszélyt.

A Swann Mortonról

A Swann Morton egy orvosi és sebészeti termékeiről, különösen szikéiről és pengéiről ismert márka. A vállalat több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és világszerte elismerik a minőségét, pontosságát és megbízhatóságát. A márka pengéit precizitásra és különböző műveletekre, például szöveteltávolításra tervezték.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.