ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sebastian Professional

A Salontotal.hu weboldalon hiszünk a legjobb hajápolásban és hajformázásban. Itt jön a képbe a Sebastian, egy olyan márka, amely úttörő innovációiról és a gyönyörű haj megalkotása iránti elkötelezettségéről ismert. Itt megtudhatod, hogy miért a Sebastian hajápoló termékeket választja sok szakember, és hogyan segíthet neked is, hogy hajad még szebb legyen! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Sebastian Professional
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
 • mindent megtekinthet
 • kevesebb megjelenítése
Ár

Jellemzők Sebastian Professional

 • Innovatív
 • Progresszív
 • Minden hajtípusra
 • A legismertebb a Sebastian Dark Oil
 • Formázó termékek széles választéka

Jellemzők Sebastian Professional

 • Innovatív
 • Progresszív
 • Minden hajtípusra
 • A legismertebb a Sebastian Dark Oil
 • Formázó termékek széles választéka

Sebastian év termékek újít

A Sebastian nem hétköznapi hajápolási márka: szinte már művészetnek számít. A Sebastian úgy érti a hajformázás és hajápolás művészetét, mint senki más. A márkát az innováció és a kreativitás iránti szenvedély hatja át. A Sebastian termékek arról ismertek, hogy képesek egyedi stílusokat létrehozni és feszegetni a hajjal kapcsolatos lehetőségek határait.

Professzionális Sebastian termékek az Ön hajtípusához

A Sebastian a személyes döntésekről és a szabadságról szól, hogy a hajadat a saját elképzelésed szerint keltsd életre. Íme az egyedi hajszükségletei alapján megfogalmazott ajánlásaink:

 • Sötét olaj: A sötét olaj az Ön titkos fegyvere a selymes és fényes hajért. Ez az olaj mélyen táplálja a hajadat és gyönyörű fényt ad neki.
 • Csavart: A göndör haj különleges ápolást igényel. A Twisted kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy megszelídítse és meghatározza a fürtöket, hogy azok a lehető legjobban nézzenek ki.
 • No.Breaker: Ha a hajad sérült és javításra vágyik, a No.Breaker a megoldás. Ez a termék segít megerősíteni és helyrehozni a sérült hajat.
 • Seb Man: A legjobb hajápolásra vágyó férfiak számára a Seb Man termékcsalád kínálja. Ezeket a termékeket kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelően fejlesztették ki.

A Sebastian születése

A Sebastian először az 1970-es években látta meg a napvilágot Los Angelesben, a kulturális forradalom és a művészi kifejezés korszakában. A márkát Geri Cusenza és John Sebastian látnokok alapították, akiknek a haj iránti szenvedélye és a szokatlan szemléletmódja volt a hajtóereje a márka létrehozásának. A márka a kezdetektől fogva elkötelezett volt a hajápolási ipar status quójának megkérdőjelezése és a határtalan kreativitás előmozdítása mellett. Ennek eredményeképpen olyan innovatív termékek születtek, amelyek nemcsak a normát változtatták meg, hanem a hajstílusok lehetőségeit is megnyitották.

Vásároljon Sebastian termékeket a Salontotal.hu oldalon !

Megértjük, hogy a hajad fontos számodra. Ezért kínálunk Sebastian termékeket az Ön egyedi igényeihez igazítva. A márka páratlan hírnevet szerzett az innováció és a stílus terén. Világszerte a szakemberek és a szépségápolás szerelmesei választják. Rendeljen még ma a Salontotal.hu weboldalon, és fedezze fel, hogy a Sebastian hogyan varázsolhatja haját a szépség és a stílus eddig nem látott szintjére.

Gyakran ismételt kérdések

A Sebastian Professional kegyetlenségtől mentes?

A Sebastian Professional nem kegyetlenségmentes. Ennek oka, hogy olyan országokban is árulják termékeiket, ahol a törvények előírják a termékek állatokon történő tesztelését.

Hogyan kell használni a Sebastian Professional sötét olajat?

 • 1. lépés: vigyen fel néhány cseppet a hajolajból a nedves vagy száraz hajra.
 • 2. lépés: oszlasd el az olajat a hajban, a hajhosszra és a hajvégekre koncentrálva.
 • 3. lépés: formázza a hajat a kívánt módon.
 • Tipp: alkalmazza az olajat száraz hajra, ha göndörödő hajban szenved, vagy extra fényt szeretne.

Melyek a Sebastian Professional népszerű termékei?

A Sebastian Professional népszerű termékei közé tartozik a Sebastian Professional Dark Oil 95ml, a Sebastian Professional No.Breaker 100ml, a Sebastian Professional Molding Mud és a Sebastian Professional Microweb Fiber 45ml.

Hogyan jött létre a Sebastian Professional?

ASebastian Professional egy hajápolási márka, amelyet John Sebastian és Geri Cusenza alapított az 1970-es években. Akkoriban a Los Angeles-i székhelyű stylist duó eltökélte, hogy feszegeti a határokat és a flower power generációt a félelem nélküli divat felé vezeti, ami a mai napig tükröződik a Sebastian termékeiben. Küldetésük a következő: leegyszerűsíteni és megoldani a fodrászok mindennapi kihívásait.

A Sebastian Professionalnek van kifejezetten férfiaknak szánt termékcsaládja is?

Igen, ez a vonal a Seb Man nevet viseli. A Seb Man 2018-ban került be a Sebastian Professional termékcsaládba. A Seb Man termékcsalád azóta jelentősen bővült, és a sampontól a hajzseléig és a szakállápolásig számos terméket tartalmaz. A Seb Man hajápoló termékek inkább a férfiak igényeire összpontosítanak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.