ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajkiegészítők

Természetesen mindenféle hajkiegészítő a hajadhoz, a gumipánttól a csúszkákig. Ezek a hajkiegészítők sokféle márkában, típusban és méretben kaphatók. Hajkiegészítők széles választékát kínáljuk online az Ön számára! Így biztosan lesz egy megfelelő kiegészítő az Ön számára.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Hajkiegészítők

A legjobb megjelenés megteremtéséhez mindenféle hajkiegészítőt használhatsz, a gumiszalagoktól a csúszótűkig és hajpántokig. A különböző megjelenések különleges hajkiegészítőket igényelnek, láthatatlanul vagy valamit, ami kiemelkedik és illik a ruhádhoz. Nálunk mindent megtalálsz!

Hajgumik

Ha hajkiegészítőkre gondolsz, természetesen a hajgumik jutnak először eszedbe. A hajgumiknak különböző típusai vannak, ezért felsoroljuk a legfontosabbakat és azok funkcióját:

Mini hajgumi

Ezeket a hajgumikat elsősorban formázáshoz és csinos frizurák készítéséhez használják, ahol a hajat láthatatlanul kell összetartani. Ezek a gumiszalagok ezért átlátszó és sötétbarna színben is kaphatók, így nem fognak kilógni a különböző hajtípusok közül.

Spirál elasztikus

A közönséges gumiszalagok meghúzhatják a hajadat, mert nagyon szorosan a lófarok vagy a fonat körül vannak. A spirálgumival ez kevésbé van meg, mivel a spirál alakja másképp tartja össze a hajat. Sokféle formában és méretben léteznek. A spirális hajgumik jól ismert márkája az Invisibobble.

Scrunchies

Az 1980-as évek hajgumija még mindig mindenhol megtalálható és beszerezhető. A rugalmas anyaggal körülvett gumiszalag kiegészítheti a ruhát. Ez a trend akkor jön és megy, amikor csak akar, ezért mindig jól jön egy másik hajgumi!

Csinos haj kiegészítők

A különböző hajkiegészítők nem csak funkcionálisak, hanem arra is szolgálnak, hogy teljessé tegyék a megjelenésedet. Például a hajcsatok és hajtűk mindenféle változata létezik, amelyek kiegészítik a ruhát, vagy játékos módon rögzítik a hajat.

Hajcsavarok

Egy kis hajtű praktikus egy saját akarattal rendelkező zár rögzítéséhez, vagy a hosszúra növesztendő rojtok távol tartásához a szemedtől. Ha vicces hajtincset választasz, kifejezheted a személyiségedet, és a ruhádhoz is illesztheted!

Sliders

Gyönyörű frizurák nem készíthetők csúszócsapok nélkül. Ezekkel a láthatatlan tűkkel felteheted gyönyörű frizurádat egy gálára vagy más eseményre anélkül, hogy bárki észrevenné őket. A csúszdák mindig jól jönnek otthon.

Hajcsipeszek

A hajcsíptető egy másik elengedhetetlen tartozék a hajkiegészítők között. Könnyen rögzítheti haját túl sok babrálás nélkül. Egy hajcsat gyorsan létrehozhat egy alkalmi, mégis elegáns megjelenést.

Hajpántok

Egyszerű és elegáns vagy vidám és túlzó, egy hajpánt lehetővé teszi, hogy a hajadat szépen távol tartsd az arcodtól. Sokféle fejpántot kínálunk mindenféle szórakoztató nyomatokkal vagy egyszerű és egyszerű.

Hajkiegészítők gyerekeknek

Kínálatunkban rengeteg vidám hajkiegészítőt is kínálunk a gyermekek számára. Olyan szórakoztató témákkal, mint az egyszarvúak, állatok és hercegnők. Mindezt vidám színekben, és természetesen a gyermek hajkiegészítők kisebb méretben is kaphatók!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.