ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajkiegészítők

Egy nagyszerű frizura természetesen a hajkiegészítőkkel kezdődik. És persze ehhez mindenféle különböző fajták állnak rendelkezésre. A hajkiegészítőktől kezdve a gumipántokig és a csúszkákig. Ezek a hajkiegészítők sokféle színben, formában és méretben kaphatók. Az online hajkiegészítők széles választékát kínáljuk, így biztosan találsz olyat, ami illik hozzád. Fedezze fel az összes kiegészítőt a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A haj kiegészítők típusai

A rövid és hosszú hajú lányok számára a hajkiegészítők elengedhetetlenek. Lehetővé teszik a legjobb megjelenés létrehozását. A gumiszalagok, csúszók és hajpántok a legismertebb kiegészítők. Vannak különleges hajkiegészítők is, például láthatatlan gumipántok vagy szemet gyönyörködtető klipsz. Nálunk mindent megtalálsz!

Különböző gumiszalagok

Az egyik legismertebb kiegészítő a hajgumi. Ideális lófarok, konty vagy fonat készítéséhez. Könnyen használható, és nem lehet belőle elég a háznál. Ennek ellenére különböző típusok kaphatók, például mini hajgumi vagy spirálgumi. A mini hajgumikat elsősorban formázáshoz és csinos frizurák készítéséhez használják, ahol a hajat láthatatlanul kell összetartani. Ezek a hajgumik átlátszó és sötétbarna színűek, így nem tűnnek ki a különböző hajtípusokban. A spirálgumival a haj kevésbé húzódik, a spirál másképp formázza a hajat, hogy összetartsa azt. Ez is több színben kapható. A spirálos hajgumik jól ismert márkája az Invisibobble.

Scrunchie

Egy meglehetősen divatos hajgumi a hajgumi. Ez egy gumiszalag, amely körül egy szövet van, és kiegészítheti az öltözéket. A hajgumi vékony, vastag és sokféle színű változatban kapható. Az 1980-as évek óta divatos. Ráadásul ez a trend megy és jön, amikor csak akar, így mindig praktikus, ha van egy másik scrunchie!

A hajad rögzítése

Ha a hajadat szeretnéd fixálni, természetesen hajkiegészítőkkel is megteheted. Lehet, hogy ezt inkább nem gumival szeretnéd megtenni. Szerencsére sok más lehetőség is van!

Hajcsatok, csúszkák és klipszek

Egy kis hajtű elengedhetetlen, ha néha önfejű a tincsed. A hajtű akkor is ideális, ha szeretnéd távol tartani a rojtjaidat a szemedtől. A csúszkák nélkülözhetetlenek a gyönyörű feltöltésekhez. Ezekkel a láthatatlan csúszótűkkel állíthatod fel a gyönyörű frizurádat. Továbbá a hajcsíptető egy másik elengedhetetlen kellék a hajkiegészítőid között. Könnyedén rögzítheted a hajadat babrálás nélkül. Egy hajcsíptetővel gyorsan létrehozhat egy alkalmi vagy elegáns megjelenést. Valójában mindezek a kiegészítők nélkülözhetetlenek!

Hajkiegészítők gyerekeknek

A gyermekek számára nagyon praktikusak az olyan hajkiegészítők, mint a gumipántok és a klipszek. Amellett, hogy praktikusak, játékos és vidám kiegészítői lehetnek a frizurájuknak. Az olyan vidám témákkal, mint az egyszarvúak, állatok és virágok, szuper vidámak. A gyermekeknek szánt hajkiegészítők mindenféle színű méretben kaphatók.

Hajkiegészítők rendelése

A Salontotal.hu oldalon a hajkiegészítők széles választékát kínáljuk. Rendelje meg kedvenc hajkiegészítőit még ma a Salontotal.hu oldalon!

Kérdése van?

Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha valami nem világos, bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A telefonszámért és az e-mail címért menj a kapcsolat menüpontba. Szívesen segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.