ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Layrite

Egy szép és menő márka az amerikai Layrite. Donnie Hawley fejlesztette ki azzal a céllal, hogy egy jó pomádét hozzon létre, amely könnyen kimosható. A Layrite mottója ezért a következő: "A viasz ereje, kimosható, mint a zselé". Mostanra a Layrite számos más styling- és fodrászati termékkel is bővült . tovább >>

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Jellemzők Layrite

  • Férfiaknak
  • Könnyen mosható
  • Népszerű styling termékek

Jellemzők Layrite

  • Férfiaknak
  • Könnyen mosható
  • Népszerű styling termékek

Layrite megvásárlása

A Salontopperben a Layrite számos különböző termékét megvásárolhatja. Ez a márka kiterjedt styling termékcsaláddal rendelkezik, de számos más termékkel is, például samponnal és kondicionálóval, valamint borotválkozási termékekkel. Különösen népszerűek a hajformázó termékek, mivel könnyen moshatók. Így akár duó termékeket is vásárolhatsz a Layrite-tól!

Layrite termékek

Az alapító Donnie Hawley-nak az úgynevezett "szakértők" azt mondták, hogy a "borbélykodás" nem fog működni, és hogy ez egy haldokló szakma. Figyelmen kívül hagyta őket, és a status quo által irritálva látta a lehetőségeket ott, ahol mások a korlátokat látták. Új, vízbázisú Layrite termékei már eddig is népszerűek voltak ügyfelei körében, és erre akart építeni. És ez a törekvés biztosította, hogy a márka ma már a legmagasabb minőségű Layrite termékekkel sikeres legyen!

Különösen népszerűek a Layrite termékek a formázáshoz. Ezek többnyire vízalapúak, így könnyen kimoshatók. Az alábbiakban a három legnépszerűbb terméket mutatjuk be.

Layrite Cement Clay

Ez a Cement Clay nagyon népszerű termék. Ez egy természetes matt felületű agyag. A hajnak több textúrát és hangerőt kölcsönöz. Egész nap átformálhatod, és könnyen mosható, mivel vízbázisú.

Layrite Super Hold Pomade

Ha vízalapú gél pomádét keres, akkor a Super Hold Pomade az Ön számára készült. Erős tartása van, amely egész nap a helyén tartja a hajat, és szép fényt ad. Mivel vízbázisú, könnyen kiöblíthető.

Gyakran ismételt kérdések

A Layrite vízbázisú?

Igen, minden Layrite hajformázó termék vízbázisú, ami megkönnyíti a kimosásukat.

A layrite pomádé jó?

Sokan esküsznek a Layrite pomádéra, ezért ez az egyik kedvenc hajformázó termékünk, és különösen a Layritétől, mert könnyen kimosható!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.