ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Waver

A wavers az ideális formázóeszköz, ha gyönyörű hullámokat szeretnél a hajadba! Ezek a tincsek hullámos W mintázatúak, fantasztikus hullámokat keltenek a hajban. A haj puha és fényes marad, miközben a hullámot használja, és a hő egyenletesen oszlik el a hajban. Az eszköz használata után úgy fogja érezni magát, mintha egy luxus fodrászszalonból lépett volna ki! Böngésszen széles választékunkban, és válassza ki az Önnek megfelelő hullámot.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Hullámos haj

Mindig is hullámos hajat akartál? Akkor a hajhullámosító megoldást kínál! Ez a hullámos lemezekkel ellátott formázóeszköz pillanatok alatt gyönyörű hullámokat varázsol a hajadnak. A waver egy mélyen ívelt lemezekkel ellátott eszköz, amely hullámos textúrát ad a hajnak. Az eszköz gyakran különböző hőfokozatokkal rendelkezik, és minden hajtípushoz alkalmas. Fontos azonban, hogy hővédővel védje a haját. Ez megakadályozza, hogy a hajad károsodjon.

Az eszköz többféle típusban kapható. Vannak például nagy és kis fogók, de a tányérok is különbözhetnek egymástól. Így egy fogóval kisebb hullámokat lehet készíteni, mint egy másikkal. De minden típussal gyönyörű hullámokat lehet létrehozni!

Hogyan kell használni a hajhullámot?

Kövesse ezeket a lépéseket a gyönyörű hullámok létrehozásához:

  • 1. lépés: A haj megfelelő védelme érdekében először alkalmazzon hővédőt a hajra.
  • 2. lépés: Az első hullám létrehozásához csíptesse az eszközt a hajába, és tartsa 3 másodpercig.
  • 3. lépés: Ezután mozgassa a szerszámot az első hullámmal párhuzamosan lefelé, és tartsa lenyomva ismét 3 másodpercig.
  • 4. lépés: Dolgozzunk le a hajvégekig, és ismételjük meg a lépéseket, amíg az egész haj hullámos nem lesz.

A legjobb hajhullámos

Ezen az oldalon különböző hajhullámokat találsz. Néhány népszerű hullámzó:

  • A CHI Vibes Wave On Multifunctional Waver egyedülálló, többdimenziós, ívelt lemezekkel rendelkezik, amelyekkel strandos hullámos hajat és laza, strandos fürtöket is készíthet. A fogók kerámia bevonatú lemezekkel rendelkeznek, és könnyen siklanak a hajon. A vezeték 3,35 méter hosszú, és a készülék egy óra elteltével automatikusan kikapcsol.
  • A Babyliss Pro Triple Barrel Weaver Large természetes hullámos hatást kelt. A titán-turmalin technológia biztosítja a hő egyenletes és állandó eloszlását a hajon. Ezzel az eszközzel gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre "S" hurkokat a tengerparti hullám hatás érdekében. A fogók kis és nagy méretben kaphatók.
  • A Babyliss Pro Wafeltang 60mm egyedi formázást és hosszantartó tartást biztosít a hajnak. A szerszám mikrometrikus fémbevonattal rendelkezik, amely nagyobb simaságot és egyenletesebb hőeloszlást biztosít.

Megveszem Hair waver

Vásárolja meg a legjobb hajhullámot a Salontopperben! Kínálatunkban különböző típusú eszközöket talál, amelyek minden hajtípusra alkalmasak. Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy valami nem világos, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal. A telefonszámot és az e-mail címet a kapcsolat menüpontban találja. Örömmel segítünk Önnek.

Jó szórakozást a vásárláshoz a Salontopperben!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.