ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Eszközök

Kiterjedt kínálatunkban olyan eszközöket talál, amelyek segítségével tökéletesen formázhatja haját. A megfelelő hajsütővas, hajszárító vagy hajkiegyenesítő használatával tökéletes göndörítést vagy frizurát készíthetsz. Különböző hajvágó és hajvágó ollóink és trimmereink is vannak a haj, a szakáll, a bajusz és/vagy a pajesz formázásához. Válasszon különböző kiegészítőink közül, mint például vágófejek, kefék és fésűk, hogy a végeredmény még szebb legyen!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb hajszerszámok az Ön számára

Kínálatunkban sokféle különböző formázó eszközt és szerszámkiegészítőt talál. A szerszám elengedhetetlen termék a haj vagy a szakáll formázásához. Egy hajsütővas segítségével például rengeteg extra volument hozhat létre, egy trimmelővel pedig könnyedén szép, sima felületet adhat szakállának. Ezen az oldalon minden eszközt megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy elkészítsd vagy frissítsd a (kívánt) frizurádat. Ahhoz, hogy a hajadat a formázás után szépen formázd, sok finom fésűt és kefét is találsz.

Ha hőszerszámokat használsz, ne feledd, hogy mindig védd a hajadat hővédővel!

Hajszárító és hajszárító kefe

A hajszárítóval könnyen és gyorsan megszáríthatja a haját. A hajszárító meleg légáramlásának köszönhetően a hajad sokkal gyorsabban szárad, mintha a levegőn hagynád száradni. A hajszárító is segít a hajnak megőrizni rugalmasságát, és dúsabbá teszi azt. Vannak fürtjeid? Akkor válasszon egy diffúzorral ellátott hajszárítót. A diffúzor egy több tüskével ellátott tartozék, amely biztosítja, hogy a haj a helyén maradjon hajszárítás közben. Így elkerülheted a göndör hajat!

Tömeget szeretne a gyökerektől kezdve? Ezután használjon fúvószárító kefét. Volumenes hajkoronát eredményez; a hajadnak több teste van, és teltebbnek tűnik. Egy hajszárító kefével is könnyen elkészítheted a gyönyörű fújós megjelenést! Vásárolja meg a legjobb hajszárító kefét a Salontopperben. Menj például a Babyliss Föhnborstel.

A hajszárító kefék mellett vannak kerek kefék is, amelyeket hajszárításkor használhatsz. Ezek hangerőt és szép fújást adnak a hajnak.

Hajsütővas és kiegyenesítő

Amikor a haj megszáradt, elkezdheti a formázást. Formázhatod egyenesítővasakkal, vagy adhatsz neki hangerőt és szép fürtöket göndörítővasakkal.

A hajegyengető simává és fényessé teszi a hajat. Az eszköz gyakran néhány perc alatt felmelegszik, és a lemezeinek köszönhetően könnyen siklik a hajon. A Salontopperben megtalálja a legjobb hajegyenesítőt a hajához. Válassza például a Chi stijltang. Ez a finom hajkiegyenesítő minden hajtípushoz alkalmas, és amellett, hogy kiegyenesíti a hajat, gyönyörű fényt ad neki.

Készíts gyönyörű fürtöket hajsütővassal! Ezek a kerek tincsek felmelegítik és gyönyörű hullámokká varázsolják a hajad. A hajsütővas különböző átmérőjű, így a mérettől függően nagy vagy kis fürtöket készíthetsz.

Nyírógépek és trimmelők

Egy hajvágó vagy hajvágógép segítségével a kívánt hosszúságúra tépheti a haját, vagy szépen befejezheti a szakállt.

A nyírógép tulajdonképpen a trimmer nagyobb változata. Ez az eszköz nagy teljesítményű motorral rendelkezik, és lehetővé teszi a hosszú és/vagy vastag szőrzet könnyű leborotválását. Teljesen nyírt vagy alulnyírt; egy jó nyírógép segíthet ebben. Vezeték nélküli és konnektoros, valamint különböző méretekben is kaphatók. Egy finom, hosszú ideig tartó nyírógép a Wahl tondeuse.

A trimmelővel könnyedén vághatja a haj vagy a szakáll kontúrjait, és simán formában tarthatja a bajuszt/szakállt/pajeszot. Ez az eszköz könnyen elfér a kézben, és gyakran több tartozékkal rendelkezik, hogy a hajat a kívánt hosszúságra vágja. Minőségi jó trimmer például a Comair trimmer.

A fej- és szakállszőrzethez való trimmer mellett a fül- és orrszőrzethez is van ilyen. Nem szereted a nem kívánt szőrszálakat? Akkor többek között ez a Moser Senso a megfelelő az Ön számára!

Fontos, hogy a nyírógépet és a trimmert megfelelően karbantartsuk, és időnként cseréljük ki a vágófejet vagy a töltőállomást (ha üres) ! Nyírógépek és trimmerek tartozékaiért kérjük, forduljon hozzánk.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.