ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajszerszámok

Választékunkban sokféle hajszerszámot talál . A hajszerszám elengedhetetlen termék ahhoz, hogy haját vagy szakállát szépen formázza. Egy hajsütővas segítségével például extra volument hozhat létre, egy trimmelővel pedig könnyedén szép, sima végeredményt adhat szakállának. Salontotal.hu Nálunk minden olyan eszközt megtalálsz, amire szükséged van a szép frizurák elkészítéséhez vagy felújításához. Így elérheti a kívánt frizurát. tovább >

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Hajszárító és diffúzor

Az egyik legismertebb hajszárító eszköz a hajszárító. A hajszárítóval könnyen és rövid idő alatt megszáríthatja a haját. A készülék meleg légáramlásának köszönhetően a hajad gyorsan megszárad. Göndör fürtjei vannak? Akkor válasszon diffúzorral ellátott hajszárítót. A diffúzor egy olyan tartozék, amely a hajszárítás közben a helyén tartja a hajat. Ez megakadályozza a göndörödő hajat.

Hajszárító kefe

Ha nagyobb volument szeretne a hajtöveknél, ideális a hajszárító kefe. A hajszárító kefével könnyedén létrehozhatsz egy gyönyörű fésült frizurát is. A hajszárító kefék mellett vannak kerek kefék is, amelyeket hajszárításkor használhatsz. Ezek volument teremtenek, és szépen fújják a hajat.

Hajkiegyenesítő

Amikor a haj megszáradt, elkezdheted formázni. A hajegyengető simává és gyönyörű fényessé teszi a hajat. A hajvasalók gyakran néhány perc alatt felmelegednek, és a lemezeknek köszönhetően könnyen siklanak a hajon. A finom hajegyenesítők minden hajtípushoz alkalmasak.

Hajsütővas

Gyönyörű göndör fürtöket készíthetünk göndörítővas segítségével. A kerek tincs felmelegszik, és gondoskodik arról, hogy a hajad szép hullámosra hullámosodjon. A göndörítővas különböző átmérővel kapható, így a mérettől függően nagy vagy kis fürtöket készíthetsz. Mindig használj hővédőt, hogy megvédd a hajadat a melegítő eszközzel szemben.

Hajvágógépek

A hajvágógép lehetővé teszi, hogy a kívánt hosszúságúra borotválja a haját, vagy hogy a szakállat szorosan befejezze. Teljesen nyírt vagy alulvágott: egy jó hajvágógép segíthet. Kaphatóak vezeték nélküli és konnektoros változatban is. Különböző méretekben is omen.

Trimmer

Egy trimmelővel könnyedén meg tudja vágni a haj vagy a szakáll kontúrjait, és simán karban tudja tartani a bajuszt, a szakállat vagy a pajeszot. Ezek a szőrszerszámok gyakran többféle rögzítősapkával rendelkeznek, hogy a hajszálakat a kívánt hosszúságúra vághassák. A fej- és szakállszőrzethez való trimmer mellett a fül- és orrszőrzethez is vannak ilyenek. A hajnyírógépek és trimmerek tartozékaiért is fordulhat hozzánk.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.