ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Afrikai büszkeség

Az African Pride egy vezető hajápolási márka, amely a göndör vagy göndör hajú emberek egészséges és szép hajának elősegítésére összpontosít. A márka tisztában van a göndör, göndör haj egyedi igényeivel és kihívásaival, és széles termékválasztékot fejlesztett ki ezen igények kielégítésére.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Összetevok
Kategória
Ár

African Pride Shea csoda

Az African Pride Shea Miracle termékcsaládja egy rendkívüli hajápoló termékcsalád, amelyet kifejezetten a száraz, sérült és törékeny haj helyreállítására és revitalizálására terveztek. Ez a termékcsalád a sheavaj erejét fő összetevőjeként használja, így tökéletes választás a göndör, göndör hajú, extra hidratálást és ápolást igénylő emberek számára. A Shea Miracle termékcsalád termékei nem tartalmaznak káros szulfátokat, parabéneket és ásványi olajokat, így biztonságosak a haj és a környezet számára.

African Pride Shea Miracle Leave-In Conditioner

Az African Pride Shea Miracle Leave-In Conditioner egy alapvető hajápoló termék, amelyet kifejezetten a száraz, sérült és törékeny haj helyreállítására és revitalizálására fejlesztettek ki. Ez a leave-in kondicionáló termék az African Pride jól ismert Shea Miracle sorozatába tartozik, amely a shea vaj felhasználására összpontosít a haj természetes szépségének elősegítése érdekében. A sheavaj arról ismert, hogy képes mélyen hidratálni, puhítani és táplálni a hajat, visszaadva annak egészségét és fényét.

Az African Pride Shea Moisture Bouncy Curls pudingja

Az African Pride Shea Moisture Bouncy Curls Pudding nagyszerű hajformázó termék, amely kiemeli és meghatározza a göndör hajat. A sheavaj és más természetes összetevők előnyeit kihasználva ez a termék gyönyörű, rugalmas fürtöket varázsol, göndörödés nélkül. Az African Pride többi termékéhez hasonlóan a Shea Moisture Bouncy Curls Pudding is mentes a káros szulfátoktól, parabénektől és ásványi olajoktól. A puding ráadásul védi a hőtől és a külső tényezők okozta károsodástól a hajat.

Vásároljon African Pride termékeket a Salontopperben

Ha a Salontopper.co.uk oldalon 22:00 óra előtt megrendeli kedvenc African Pride hajápoló termékeit, rendelését holnapra kiszállítjuk. Ha a rendelése 35 € vagy annál nagyobb összegű, akkor ingyenesen szállítjuk a rendelését.

Ha bármilyen kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha valami nem világos, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 09:00 és 21:00 között, szombatonként 10:00 és 16:00 között áll rendelkezésre.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.