ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Glynt

Egy megbízható és finom hajmárkát keres, amely mindig a legjobb minőségű hajtermékeket kínálja Önnek? Akkor a Glynt a megfelelő hely az Ön számára. A választék nagyon széles, így minden hajtípusra és minden hajszál kívánságra találhat termékeket. Kíváncsi vagy a termékekre, vagy már évek óta használod a termékeket, és nagy rajongó vagy? A Salontotal.hu oldalon a Glynt termékek legnagyobb választékát vásárolhatja meg Hollandiában! A Salontotal.hu oldalon megvásárolható a Spider Cream, a Malibu Smoothing Cream és a Mat Modeler. Egy dolog biztos: a Glynt termékek soha nem okoznak csalódást! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Glynt
Featured
Fejb?rproblémák
B?rtípus
Kategória
Ár

A Glynt finom használata

A Glynt hajápoló termékek professzionális hajápolási termékek, amelyek minőségükről, valamint a haj erősítésére és védelmére való képességükről ismertek. Szintén jó tulajdonsága ennek a márkának: minden pénztárcának vannak finom termékei. Továbbá a Glynt hajtermékek fő előnyei a következők:

  • Kiváló minőségű összetevők: A Glynt termékei kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, például keratint, aminosavakat és vitaminokat, amelyek erősítik és védik a hajat.
  • Erősíti és helyreállítja a hajat: Ezeket a termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy erősítsék és helyreállítsák a hajat a károsodástól.
  • Minden hajtípusra alkalmas: A Glynt minden hajtípusra készít termékeket, függetlenül attól, hogy göndör, egyenes vagy hullámos a hajad.
  • Különböző termékcsaládok: A különböző hajtípusokhoz és hajproblémákhoz különböző termékcsaládok léteznek. Ez megkönnyíti a megfelelő termék kiválasztását az Ön egyedi hajszükségleteihez.
  • Professzionális használat: A Glynt hajápoló termékeket kifejezetten professzionális szalonokban történő használatra is tervezték, így a termékek minősége gyakran magas.
  • Kevésbé támaszkodik a hajformázó termékekre: Ezek a termékek feszesebb hajat és kevesebb göndörödést biztosítanak, ami azt jelenti, hogy kevesebb hajformázó termékre van szüksége, ami viszont költségmegtakarítást jelent.

Vásároljon Glynt hajtermékeket a Salontotal.hu

Szeretné saját maga megtapasztalni ezeknek az ízletes Glynt termékeknek az előnyeit? Akkor rendelje meg a kívánt termékeket a Salontotal.hu legnagyobb választékából még ma. Ezután mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb elküldjük Önnek kedvenc termékeit. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot a következő munkanapon kézbesítsük! Ha pedig 35 € vagy annál nagyobb összegért rendel, egyáltalán nem kell szállítási költséget fizetnie. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.