ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fodrászati olló

A professzionális fodrászollóval történő vágás optimális eredményt biztosít. Akár most kezded a fodrászatot, akár már több éves tapasztalattal rendelkezel: az egyik legjobb fodrászollóval jól fogsz indulni. A Salontotal.hu oldalon vágóollót és effileer ollót egyaránt talál. Ollóink hosszú ideig tartanak, és precízen dolgozhat. A professzionális ollóval az éles és precíz pengék könnyen biztosítják a szoros vágást. Olyan márkák, mint a Jaguar, a Kansai és az E-kwip a Salontotal.hu oldalon érhetőek el. Az ollók ára márkánként változik. A Salontotal.hu oldalon az első fodrászollót 39,95 euróért kínáljuk. Fodrászolló készleteket is talál a Salontotal.hu oldalon. Az effileer ollóval ritkíthatod a hajat, és így gyönyörű átmenetet hozhatsz létre. Premier effileer ollót kínálunk 49,95 eurótól darabonként, különböző márkákban, mint például Joewell és Comair.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A legfinomabb fodrászolló modellje

Az, hogy melyik olló működik a legjobban valakinek, mindenkinél más és más. Egyes fodrászok egy bizonyos márkájú vagy típusú ollót részesítenek előnyben. A borbélyollók különböző típusú acélból készülnek. Az olló vásárlásakor fontos, hogy figyeljünk a HRC értékre, ami a Hardness Rockwell C acél keménységét jelenti. A legtöbb ollónak klasszikus kisujjtámasza van; egy fémdarab a jobb szem mögött. Ez a kisujjtámasz biztosítja a súlytartást. Ezenkívül a kialakítás is fontos; normál vagy ergonomikus fogású ollót választ? A fogáskülönbség kényelmesebbé vagy gyorsabbá teheti a munkát: ez az, ami Önnek a legjobban megfelel.

Ollóméretek

A fodrászollókat gyakran hüvelykben fejezik ki. Az olló esetében minél nagyobb az olló, annál gyorsabban látja az eredményeket. A hüvelyk a vágási területet írja le, tehát minél nagyobb a vágási terület, annál több hajat tud levágni. A Salontotal.hu oldalon 5 és 6,5 hüvelyk közötti ollót találunk. Az olló leggyakoribb mérete 5,5 hüvelyk, ami 14 cm-nek felel meg.

Vásároljon fodrászati ollót a Salontotal.hu

A különböző lehetőségek és funkciók a borbélyollók terén a Salontotal.hu oldalon a legjobb helyen jár. Az általunk kínált ollókon és késeken kívül számos más előnyünk is van. Például ingyenes a szállítás, ha legalább 35 euró értékben rendel. A következők érvényesek: vasárnaptól péntek estig 22:00 óra előtt megrendelve, holnapra kiszállítva. Ezenkívül rendelkezünk a Thuiswinkel Waarborg tanúsítvánnyal, és 9,4 pontot kapunk azoktól az emberektől, akik Ön előtt rendeltek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.