ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Aftersun

A napozás után a szervezetnek megfelelő ápolásra van szüksége. Az aftersun helyreállítja, hűsíti, puhítja és hidratálja a bőrt. A nap gyorsan kiszárítja a bőrt, ezért az extra ápolás nem felesleges luxus. Napozás után mindig használsz aftersun-t? A Salontotal.hu weboldalon a legjobb termékeket találja a bőrének.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

Miért egy aftersun

 

A napozás után használjon aftersun-t, miután a bőre érintkezett a napfénnyel. Ez megakadályozza, hogy a bőr száraznak és repedezettnek érezze magát. Mielőtt kifeküdne a napra vagy biciklizni indulna, nagyon fontos, hogy jó fényvédő krémet használjon. Védje a bőrt megfelelően, rendszeresen kenje be SPF-fel, és akadályozza meg, hogy leégjen. Egész nap napfürdőztél, vagy napközben kint voltál a szabadban? Ezután mindig használjon napozás utáni krémet, még akkor is, ha csak rövid ideig tartózkodott a szabadban. A bőr kiszárad a naptól és a káros UV-sugaraktól. Ápolja a bőrt, és hozza vissza az egyensúlyt. Ezáltal a bőr egészségesnek tűnik, és csodálatosan sima és puha lesz.

Ha megégett, a bőr piros és fáj, akkor is nagyon fontos, hogy használjon aftersun-t. Ezek a termékek hűsítő és nyugtató hatásúak. Az égett bőr forrónak és feszülőnek érzi magát, ez azért van, mert a bőrnek nincs elég nedvessége. Sajnos a termék nem tudja helyrehozni a bőr károsodását, de a termékek segítenek megnyugtatni, nyugtatni, hűsíteni és hidratálni a bőrt. Mindig bőséges mennyiségű aftersun-t használjon, és rendszeresen ismételje. Tartsa egyensúlyban bőrét a megfelelő termékek megfelelő időben történő használatával. Nem javasoljuk sűrű, olajos krém használatát. Az égett bőrnek szüksége van arra, hogy lélegezni tudjon, ez pedig úgymond befedi a bőrt, és a hőt a bőrben tartja. Ennek eredményeképpen az égett bőr hosszabb ideig fogja zavarni Önt, pedig pontosan ezt szeretné megelőzni.

A legjobb aftersun

Jó aftersun-t keres a bőr helyreállítására? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely. Számos jó aftersun termék van a kínálatunkban. Az egyik legkelendőbb termékünk a Naïf Face & Body Cooling Aftersun, amely arcra és testre egyaránt használható. Hűsítő és nyugtató hatású. A napon töltött nap után a bőrre kenve segíthet a regenerálódásban és a nedvesség egyensúlyának helyreállításában. Ez a termék az egész család számára alkalmas. Használ már napozás utáni szoláriumot, miután a bőre napozásnak volt kitéve? Javasoljuk, hogy tegye meg. Ez biztosítja, hogy bőre egy csodálatos nap után regenerálódni tudjon. Ön is a legjobb aftersun-t szeretné a bőrének.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.