ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Félig tartós hajfestés

Ha kíváncsi, hogy egy hajszín illik-e Önhöz, próbálja ki a félig tartós hajszínt. Ez ideális, ha készen állsz egy új frizurára, de még bizonytalan vagy a színnel kapcsolatban. A félig tartós hajfestés esetén a szín 3-6 hajmosáson belül távozik a hajából. A szín minden mosás után egy kicsit halványul. Ez akkor is hasznos, ha meg akarja akadályozni a kinövést. A legjobb márkák, például a Goldwell, a Joico és a La Riche félig tartós hajfestékeit a Salontotal.hu oldalon vásárolhatja meg.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Hogyan működik a félig tartós hajfestés

A félig tartós hajfestés csak a haj külső felületén tapad. A meglévő pigmentek nem bomlanak le ebben a folyamatban, és az új pigmentek a haj külső rétegére kerülnek. A félig tartós hajfesték alkalmazásához kövesse a termékhez mellékelt utasításokat. Tartsa be a jelen utasításban megadott időpontokat. A használat eredménye több tényezőtől függ: a márkától, az Ön hajtípusától, a színtől és a minőségtől. Ez arra is vonatkozik, hogy a szín mennyi ideig tart. A félig tartós hajfestés tehát ideális, ha valami mást szeretne kipróbálni, vagy ha tesztelni szeretné, hogy egy hajszín illik-e Önhöz.

A legjobb színezés

A legjobb színezés attól függ, hogy mit szeretne a hajával. Vannak olyan típusok, amelyeknek sok színintenzitása van, és olyanok, amelyeknek kevesebb. Abban is van különbség, hogy a hajfesték mennyi ideig tart. A félig tartós hajfestékek egyes fajtái akár 15 hajmosásig is kitartanak, míg mások hat hajmosás után kifogynak. Ha a haj erősítésére és ápolására van szükséged, erre is vannak különböző fajták. Választhatsz habot, spray-t vagy tubust is, mint általában a hajfesték. Így kínálatunkban mindenki számára van megfelelő félig tartós hajszín.

Vásároljon félig tartós hajszínt a Salontotal.hu

Készen állsz arra, hogy kipróbálj valami újat a Salontotal.hu félig tartós hajfestéssel ? Széles kínálatunkban garantáltan nagyszerű színeket és a legjobb minőséget találja. Ha vasárnaptól péntekig 23:59 előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy a festéket már a következő napon kiszállítsuk Önnek. Ez attól függ, hogy mennyire elfoglaltak a csomagkézbesítőink. Ha 35 € vagy annál nagyobb összegért rendel, mi álljuk a szállítási költségeket. Kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Hétköznapokon 9:00 és 21:00 között, szombatonként pedig 10:00 és 16:00 között tart nyitva. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.