ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Barbicide

A Barbicide rozsdagátló formulával ellátott fertőtlenítőszer. 1947 óta világpiaci vezető szerepet töltenek be a fertőtlenítésben. Ez a fertőtlenítőszer környezetbarát és teljesen biológiailag lebomló. Törekedjen a jó higiéniára szalonjában a Barbicide termékeivel. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Jellemzők Barbicide

 • Műszerek fertőtlenítése
 • 5 percen belül működik
 • 1 kezeléssel fertőtlenített
 • Ultrahangos kezelésre alkalmas
 • Biológiailag lebomló

Jellemzők Barbicide

 • Műszerek fertőtlenítése
 • 5 percen belül működik
 • 1 kezeléssel fertőtlenített
 • Ultrahangos kezelésre alkalmas
 • Biológiailag lebomló

Barbicide koncentrált fertőtlenítőszer

A barbicid egy nagy koncentrációjú fertőtlenítőszer. Környezetbarát és biológiailag lebomló. Törekedjen a jó higiéniára szalonjában a Barbicide termékeivel. A rozsdagátló formulával ellátott fertőtlenítőszer a 473ml és a 1890ml oldalon érhető el. Ezeket a termékeket injekciós üvegben vagy ultrahangos úton használhatja, majd vízzel keverheti össze. Az olyan gombáknak és baktériumoknak, mint a staphylococcus, a pseudomonas és a szalmonella, nincs esélyük a túlélésre a fertőtlenített eszközökön és felületeken. Ez nagyon fontos az Ön és az ügyfelei számára. Válassza a Barbicide koncentrált fertőtlenítőszert.

Használata

A barbicid koncentrátum számos különböző munkahelyen megtalálható. A fertőtlenítőszer használatával biztos lehet benne, hogy a műszerek tiszták és fertőtlenítettek, így biztonságosan használhatók. A csomagoláson keresse a megfelelő keverési arányt, és a hatékony működés érdekében naponta cserélje ki a folyadékot az injekciós üvegben vagy az ultrahangos készülékben. A fertőtlenítés után öblítse le a műszereket vízzel. Ön már használ Barbicid termékeket a szalonjában?

 • Szépségszalon: Egy szépségszalonban gyakran találkozunk a termékekkel. Az egyes ügyfeleknél használt eszközöket alaposan meg kell tisztítani. Gondoljunk például a csipeszekre, spatulákra, szemöldökkefékre és ollókra.
 • Fodrászat: a fodrászatban is fontos a használt eszközök tisztítása. Ez magában foglalja a vágó- és effileer ollót, fésűt, kefét és kést.
 • Körömszalon: előzze meg a fertőzéseket a körömszalonban az eszközök, például a körömvágók, reszelők, körömágybőrszedők és vágók megfelelő fertőtlenítésével.
 • Pedikűrszalon: a pedikűrkezelés után nagyon fontos, hogy az eszközöket megfelelően megtisztítsuk. Gyakran kell foglalkoznia gombás körmökkel. A gombák és baktériumok egyszerűen a műszereken maradnak, ha nem tisztítanak megfelelően, ami azt jelenti, hogy keresztszennyeződést okoz. Ön ezt nem akarja, de az ügyfelei sem. Fertőtlenítse megfelelően a műszereket, például a körömcsipeszt, a kotrógépet, a vágógépeket és a tapintógépeket Barbiciddel.

Szalon tisztítószerek

A műszerek fertőtlenítése mellett nagyon fontos a jó szalonhigiénia is. A Kingcide reinigingsspray kiválóan alkalmas az olyan felületek higiénikus tisztítására, mint a mosdókagyló, fodrászszék, kezelőszék, munkaasztalok stb. A Ship Shape alkalmas felületek, tükrök, kefék és egyebek tisztítására is. A jó higiénia nagyon fontos, ezért használja a megfelelő termékeket.

Tipp: használat előtt mindig olvassa el a termékinformációkat.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan használja a Barbicidet?

A termék 6%-át keverje össze vízzel. A pontos mennyiség a palack vagy az ultrahangos készülék tartalmától függ. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást.

Milyen gyorsan hat a Barbicid?

Már 5 perc alatt működik

A barbicid a gombákat is elpusztítja?

Igen, a gombáknak már nincs esélyük.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.