ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fodrászkabátok

A fodrászkabátok nélkülözhetetlenek a fodrászatban. Megvédik az ügyfelek ruháit a vegyi anyagok, például a festék okozta foltoktól. A fodrászkabátok tehát igazi szalonszükségleti cikkek, amelyek nélkül nem lehet. Minden nap használja őket minden ügyfelénél hajvágáshoz, de festéshez is. Minőségi köntösöket keres, amelyeket hosszú ideig használhat? Akkor a legjobb helyre jöttél. Találja meg kedvenc fodrászkabátjait szalonjához a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Professzionális fodrászati köpeny

Professzionális fodrászkabátokat keres a fodrászszalonjába? A Salontotal.hu weboldalon különböző márkájú fodrászkabátokat forgalmazunk. Ezek mindegyike alkalmas professzionális használatra. Könnyen és megfelelően eltávolíthatja a bevonatokat, ha festék vagy más vegyi anyag került rá. A köpeny vízálló rétegének köszönhetően ezek a vegyi anyagok nem kerülnek a ruhára. Inkább az eldobható műanyag változattal dolgozik? Akkor a Salonline Wegwerp Mantels az, amire szüksége van. A műanyag nem engedi át a vizet vagy más anyagokat, így az ügyfél jól védett. Használat után nem kell letörölni vagy kimosni őket, egyszerűen kidobhatók. A fodrász sapkakabát nélkülözhetetlen a fodrászszalonban. A kabát melyik változatát választja fodrászszalonjába?

Egy jó fodrászkabát

Egy jó fodrászkabátnak számos követelménynek meg kell felelnie. A legfontosabb, hogy megvédje az ügyfél ruháját. Győződjön meg arról is, hogy elég nagy ahhoz, hogy az ügyfelet teljesen lefedje. A sapkakabátoknak teljesen vízállónak kell lenniük, hogy a vegyi anyagok ne tudjanak beszivárogni a ruhába és foltokat okozni. Megállítják az összes levágott hajat is. Ez megakadályozza, hogy a ruhádon keresztül szúrós szőrszálakkal túrjon haza. A kapucnis köpenyeknek a nyaknál is szorosan kell illeszkedniük. Ha ez túl laza, a vegyszerek és a víz az ügyfél nyakába folyhat, és a szőrszálak mögé hullhatnak. A kapucnis köpenyek végén található többszörös pattintás lehetővé teszi, hogy szorosan illeszkedjenek az ügyfél nyakához. Vannak ujjas kabátok is, amelyek egy kicsit megkönnyítik, hogy az ügyfél olvassa az újságot, nézze a telefont vagy akár dolgozzon. Még mindig további fodrászati kellékeket keres? Professzionális termékek széles választékát kínáljuk, amelyeket fodrászatában használhat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.