ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Pomádé

A férfiak körében népszerű hajformázó termék a pomádé. Ezt az eredetileg olajos/zsíros hajápoló terméket elsősorban sima és sima frizurákhoz használták. A pomádé tehát simító és fényes hatást gyakorol a hajadra, az ecthe Slick Back megjelenés érdekében. Manapság már számos vízbázisú és vízben oldódó változat létezik, amelyek ugyanolyan hatásúak, de könnyebben kimoshatók. A Salontopperben online megvásárolhatod kedvenc pomádéidat, hogy újra elegánsan sétálhass az utcán.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Legjobb pomádé

Sokféle és márkájú hajpomádé létezik, de melyik a legjobb, és mivel kell találkoznia egy jó pomádénak? Ez az egyik legnépszerűbb hajápoló termék a férfiak számára. A hajformázó termékkel sima, sima és gyakran fényes megjelenést lehet elérni. Gondolj az 1930-as évekre, de az 1950-es évek frizuráira is. A Peaky Blinders-től a Grease-ig mondjuk! De olyan új frizurák is, mint a fésülködés és a nedves megjelenés. Akkoriban zsíros és olajos alapú volt, amit nehéz volt kimosni a hajból, szerencsére ez mára megváltozott. Még mindig sokféle típus van olyan márkáktól, mint a Layrite, a Suavecito, az American Crew és a Murray's.

A hajpomádé típusai

Manapság már mindenféle fajtája van, és már rég nem csak a zsíros krém, amit alig lehet kiszedni. A férfiak számára készült különböző típusú hajformázó termékeket mostanában keverik, hogy 2 termék előnyeit vagy stílusát kombinálják egymással.

Fényes pomádé

Alapvetően mindig is fényes hajformázó termék volt, mivel olajos vagy olajos alapon készült. Emiatt a megjelenés is elsősorban a sima és fényes megjelenésre összpontosított.

Matt pomádé

Ha mégis úgy szeretné formázni a haját, hogy az ne legyen nagyon kemény, de ne legyen fényes, akkor vannak agyagpomádék. Ezeket használhatod a simára fésült megjelenéshez, de az erős csillogás nélkül.

Vízbázisú pomádé

Általában a vízalapú hajformázó termékeket vagy a vízben oldódó pomádékat könnyebb kimosni a hajból. Nem lesz szükséged extrém mennyiségű samponra vagy többszöri mosásra, mielőtt a hajad valóban újra tisztának és természetesnek éreznéd.

Pomádé haj

Sokféle stílust és frizurát készíthetsz ezzel a hajformázó termékkel. Különböző, évtizedek óta készült frizurákkal hozhat létre. Valójában ez volt az egyik első széles körben elterjedt hajformázó termék, ezért a múlt számos frizurájához használható. Tekintsük a következő frizurákat:

  • Rockabilly címer; majd használjon egy olyan változatot, amely szintén textúrát hoz, hogy magasságot adjon a címerének.
  • Slick-Back; a haj hátra egy nagy pacával. Ebben a hajadat szorosan vagy lazábban hátrafésülöd, és vagány megjelenést kapsz. Nagyon jól kombinálható egy fade vagy undercut hajjal.
  • Sima oldalválasztó; ezzel nem lehet hibázni, csak a megfelelő stílusban kell levágatni a hajat. Ehhez használhatsz fényes vagy matt pomádét is.
  • Nedves megjelenés; ezt géllel is el lehet végezni, de ez hajlamos megkeményedni, a laza, kócos, nedves megjelenéshez használjon vékony, fényes pomádét.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.