ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wahl

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Wahl termékeket vásárol?

Az 1911-es év a Wahl Clipper születéséhez vezetett. Az egész akkor kezdődött, amikor a Sterling High School juniorja, Leo J. Wahl egy vibráló elektromágneses motorral kísérletezett, és így több eszközt is kifejlesztett. Leo szabadidejében borbélyüzletekben próbálta eladni ezeket az eszközöket, és hamarosan észrevette, hogy nagy szükség van a jó borbélyszerszámokra. Így Leo kísérletezni kezdett egy új elektromos hajvágó géppel. 1919. október 14-én Leo J. Wahl szabadalmat kért újonnan kifejlesztett elektromágneses nyírógépére, és így a Wahl gyárban megkezdődött a gyártás. Ma a Wahl még mindig nagyrészt a hajnyírókra/nyírógépekre összpontosít, de ma már hajsütővasakat, hajegyenesítőket, keféket és a hajnyírókhoz való tisztítószereket/olajokat is gyártanak.

Wahl legkelendőbb termékei

A Wahl a kiváló minőségű hajvágógépekről és trimmelőkről ismert. Szinte minden fodrászszalonban van Wahl nyírógép vagy Wahl trimmer. Amellett, hogy a Wahl-ot széles körben használják a szalonokban, otthon is széles körben használják! Például egy hatalmas futó a Wahl Cordless Super Taper Tondeuse. A nyírógép akkumulátorának töltési ideje 150 perc, ami szépen látható a kijelzőn. A Wahl Mobile Shave szintén sokak számára kötelező. Ez egy kompakt méretű és könnyű akkumulátoros borotva. A következő egy fontos termék, amely hosszabb élettartamúvá teszi a nyírógépeket, nevezetesen a Wahl Clipper Oil. Az olaj biztosítja, hogy a kopási folyamat lelassul, és a pengék élesebbek maradnak. A rosszul olajozott vágókések több zajt okoznak, nevezetesen harsány kopási hangot és fokozott rezgést, ezt természetesen nem szeretné! A Wahl Cordless Detailer a fodrászok kedvenc trimmelője. A rendkívül precíz vágó T-pengével felszerelt, részletgazdálkodásra és finom kontúrozásra tervezett vezeték nélküli részletezőgép akkumulátorának élettartama 100 perc, és 60 perc alatt teljesen feltöltődik. Ráadásul menő amerikai kinézete van! Végül a Wahl Detailer Trimmer egy futó, amely kiválóan alkalmas vonalvezetésre és részletmunkára. A borotva áramellátással és 2,4 méteres vezetékkel rendelkezik. A borotválás hossza 0,4 mm. Könnyű súlya miatt kényelmesen használható, így könnyedén készíthet szorosabb vonalakat.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.