ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Hajfestés

Add a hajadnak a neked tetsző színt a legjobb hajfestő termékekkel. A különböző hajfestékek széles választékában mindig megtalálja a legfinomabb termékeket. Színes hajhabot, félig tartós festéket, növesztő spray-t vagy egyéb hajfestéket keres? Akkor a megfelelő helyre jöttél. Vásárolja meg kedvenc hajfestékeit a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb hajfestés Salontotal.hu

A legjobb hajfestés mindenkinek más és más. Például öblítőt, színhabot szeretne, vagy inkább tartós festéket? Válassza ki az Önnek és hajának legmegfelelőbb színezést. Olyan színezést keres, amely elfedi az ősz hajat? Akkor a legjobb, ha tartós festéket választ. Ezek jó fedést biztosítanak a hajnak. Szeretne egy vidám fesztivál megjelenést létrehozni? Ezután színező gélt vagy színező maszkot ajánlunk. Hajszínezők széles választékával mindig van az Ön számára tökéletes termék.

A hajfestés különböző típusai

  • Tartós festék: A tartós festék teljes fedést biztosít a hajának. Nem mosható. Sötét színt szeretne, vagy inkább valami világosabbat? Ezzel a festékkel különböző színeket hozhat létre a tartós eredmény érdekében.
  • Félig tartós festék: A félig tartós festék jó fedést biztosít. Körülbelül 2-6 hajmosás után kimosódik a hajból. Ezzel a festékkel megakadályozhatja a kinövést, mivel a szín elhalványul.
  • Öblítés: Az öblítés kíméletesebb a hajhoz. Szinte nincs kinövés, mivel a szín fokozatosan elhalványul.
  • Színhab: A színhab színpigmenteket tartalmaz. Frissítse fel saját hajszínét finoman ezekkel a termékekkel, vagy válasszon egy másik színt. A színt újra kimossa.
  • Színmaszkok: A színmaszk természetes árnyalatot ad a hajnak. Halványítsa el kissé saját hajszínét, vagy frissítse fel. A szín mosással fokozatosan halványul.
  • Színező zselé: A színező zselé boldogságot kölcsönöz a hajnak. Ez könnyen kimosható a hajából. Szórakoztató egy fesztiválra alkalmazni, de gyakran használják gyerekeken is.
  • Szőkítőpor: A szőkítőporral kivilágosíthatja a haját. Sokféle fajtája létezik.
  • Kinövési spray: A kinövési spray-t a hajfestés között használjuk. Van finom kinövésed? Ezután könnyedén fújja a színt a kinövésre. Ez a színfedés egy mosás után eltűnik.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.