ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajfestés

Add a hajadnak a neked tetsző színt a legjobb hajfestő termékekkel. A különböző hajfestékek széles választékában mindig megtalálja a legfinomabb termékeket. Színezőhabot, félig tartós festéket, növesztő spray-t vagy másfajta hajfestéket keres? Akkor a legjobb helyen jársz. Vásárolja meg az összes kedvenc hajfestékét a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb hajfestés Salontotal.hu

A legjobb hajfestés mindenkinek más és más. Például öblítőt, színezőhabot szeretne, vagy inkább tartós festéket? Válassza azt a színezést, amelyik a legjobban illik Önhöz és hajához. Olyan színezést keres, amely elfedi az ősz hajat? Akkor a legjobb, ha tartós festéket választasz. Ezek jó fedést biztosítanak a hajnak. Szeretne egy vidám fesztiválfrizurát létrehozni? Akkor egy színező gélt vagy színező maszkot ajánlunk. Hajszínezők széles választékából mindig van az Ön számára tökéletes termék.

A hajfestés különböző típusai

  • Tartós festék: A tartós festék teljes fedést biztosít a hajadnak. Nem mosható ki. Sötét színt szeretne, vagy inkább valami világosabbat? Ezzel a festékkel különböző színeket hozhat létre a tartós eredmény érdekében.
  • Félig tartós festék: A félig tartós festék jó fedést biztosít. Körülbelül 2-6 hajmosás után kimosódik a hajadból. Ezzel a festékkel megelőzheted a kinövést, mivel a szín halványulni fog.
  • Öblítés: Az öblítés kíméletesebb a hajhoz. Szinte nincs kinövés, mivel a szín fokozatosan halványul.
  • Színezőhab: A színezőhab színpigmenteket tartalmaz. Frissítse fel saját hajszínét finoman ezekkel a termékekkel, vagy válasszon más színt. A színt újra kimosod.
  • Színmaszkok: A színmaszk természetes árnyalatot ad a hajadnak. Halványítja kissé saját hajszínét, vagy felfrissíti azt. A szín mosással fokozatosan halványul.
  • Színes gél: A színes gél vidámságot kölcsönöz a hajadnak. Ez könnyen kimosható a hajából. Jópofa fesztiválra alkalmazni, de gyakran használják gyerekeknél is.
  • Szőkítőpor: A szőkítőporral kivilágosíthatod a hajadat. Sokféle fajtája létezik.
  • Kinövő spray: A kinövő spray-t a hajfestés között használjuk. Finom kinövésed van? Akkor egyszerűen fújd rá a színt a kinövésre. Ez a színfedés egy hajmosás után eltűnik.

Hajszín

Hajfestékkel a legszebb hajszíneket hozhatja létre. Ahogy fentebb említettük, többféle termék létezik, amelyekkel megváltoztathatod a hajad színét. Ha hajfestéket használ, jó előre döntse el, hogy a hajszínt ideiglenesen vagy tartósan szeretné-e. Azt szeretné, hogy a szín néhány hajmosás után kifakuljon? Akkor válasszon félig tartós hajfestéket. Olyan színt szeretne, amelyet nem lehet kimosni? Akkor tartós hajfestékre van szüksége! Vásárolja meg kedvenc hajfestékét a Salontotal.hu oldalon.

Hajfestésre készülsz? Akkor olvasd el figyelmesen a hajfesték leírását! Minden terméknek más-más munkamódszere lehet.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.