ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

AVEDA hajtermékek

Olyan természetes hajtermékeket keres, amelyeket felelősségteljesen állítanak elő? Akkor az Aveda jó helyen jár. Minden Aveda hajápoló termék virág- és növényi kivonatokkal készül, és főként természetes összetevőkből áll. A szilikon például olyasmi, amit az Aveda-nál soha nem fogsz találni! Az Avenda termékek különböző formákban és méretekben kaphatók. Gondoljunk például a hajápoló és hajformázó termékekre. Bővebben >

Válogató

Oldalanként
AVEDA
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Hairtype
Featured
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Aveda: Természetes hajtermékek

Olyan természetes hajtermékeket keres, amelyeket felelősségteljesen állítanak elő? Akkor az Aveda jó helyen jár. Minden Aveda hajápoló termék virág- és növényi kivonatokkal készül, és főként természetes összetevőkből áll. A szilikon például olyasmi, amit az Aveda-nál soha nem fogsz találni! Az Avenda termékek különböző formákban és méretekben kaphatók. Gondoljunk például a hajápoló és hajformázó termékekre.

Állatbarát hajtermékek

Az Aveda rendelkezik PETA tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy a márka teljesen mentes az állatkísérletektől. Amikor az Aveda termékeit használja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket választott, amely törődik a környezetünkkel.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.