ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Barnító krém

A barnítókrémek olyan tápláló termékek, amelyek ápolják a bőrét, és barnává varázsolják anélkül, hogy a napon kellene ülnie. Ez megvédi bőrét az öregedéstől és a kiszáradástól. Egy ideje nem látta a napot, és készen áll egy szép barnaságra? Akkor használjon barnítókrémet, hogy megkapja a kívánt barnaságot. A krémben az a jó, hogy ápolja is a bőrét. A Salontopperben a legjobb márkák szoláriumkrémjeit vásárolhatod meg.

Válogató

Oldalanként
Featured
Huidtype
Kategória
Ár
Márka

A barnító krém előnyei

Az önbarnító egyik legnagyobb előnye, hogy biztonságos alternatívája a napozásnak vagy a szoláriumnak. Valójában az önbarnítók lehetővé teszik, hogy napozás vagy szolárium nélkül is nagyszerűen lebarnuljon. A szoláriumkrémmel gyönyörű, egészséges ragyogást érhet el, miközben jól vigyáz a bőrére. A szoláriumkrém másik előnye, hogy gyorsan és egyszerűen alkalmazható.

Az eredmény

Az önbarnítás eredménye általában azonnal látható, de több órát is igénybe vehet, amíg a szín teljesen kifejlődik. Legyen türelmes, és adjon időt a krémnek a száradásra, különben foltosodhat. Kell egy kis idő, hogy reagáljon a bőrödre. Ezért zuhanyzás előtt hagyja alaposan megszáradni a krémet. A legtöbb barnító krém néhány naptól egy hétig tart, attól függően, hogy milyen a bőrtípusa és mennyire ápolja.

Önbarnító használata

A barnítókrém használata egyszerű. Ha kívánja, előtte súrolja le a bőrét az egyenletes eredmény érdekében. Vigyen fel egy vékony réteg krémet a tiszta, száraz bőrre. A bokánál, térdnél és könyöknél jól keverje el az önbarnítót. Hagyja, hogy a termék jól beszívódjon, hogy elkerülje a foltosodást. A felvitel után alaposan mosson kezet. A szín néhány óra alatt alakul ki.

Rendeljen barnítókrémet a következő címről Salontotal.hu

A barnítókrém ideális, ha szeretsz vigyázni a bőrödre, és szeretnéd barnává varázsolni. Ha szívesen használja, akkor a Salontotal.hu oldalon megrendelheti a sok előnnyel járó terméket. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.