ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szexi haj

Ha sok volumenű megjelenést szeretne létrehozni, vagy csak biztos akar lenni abban, hogy a haja jól és egészségesen néz ki; a Sexy Hair segítségével elérheti a tökéletes haj vágyát. A márkánál folyamatosan azon dolgoznak, hogy olyan termékeket kínáljanak, amelyekkel szexinek érezzük magunkat, és nyitottak a jobb eredményekhez vezető változtatásokra. Ezen kívül a Sexy Hair figyelembe veszi a Földet is. A csomagolás 100%-ban PCR műanyagból készül, amely újrahasznosítható. És állatbarátok is; a Sexy Hair termékeket és összetevőket nem tesztelik állatokon. A So Sexy Hair professzionális hajápoló termékcsaládja biztosítja, hogy mindenki belső énje ragyogni kezdjen. Bővebben >>

 

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Létesítés Szexi haj

A Sexy Hair-t 1998-ban alapította Michael O'Rourke Los Angelesben. A szalonja olyan termékeket használt, amelyekről úgy érezte, hogy nem elég jók, ezért úgy döntött, hogy saját hajmárkát alapít. A márkát a Los Angelesben élő emberek szépsége ihlette. Ez az inspiráció sokféle formában érkezett; egy gyönyörű megjelenés, egy gyönyörű utcai stílus vagy egy tengerparti megjelenés. A Sexy Hair szerint az igazi szépség belülről fakad, és az önbizalom végső formája. A Sexy Hair logója egy csillagot ábrázol, ez jelképezi a csodálatos dolgokat, amelyek akkor történhetnek, ha hagyod, hogy a belső csillagod felragyogjon.

Termékcsaládok

A márka világhírűvé vált a nagy piros hajlakkos dobozáról, de a Sexy Hair ennél sokkal többet tartalmaz. A termékcsaládok között férfiak és nők számára egyaránt megtalálhatóak styling és ápoló termékek. A Sexy Hair minden hajtípushoz tökéletes termékeket kínál a legjobb hatás elérése érdekében. A termékcsalád például samponokat, kondicionálókat, viaszokat és géleket tartalmaz. Ezenkívül minden hajtípusra van termék: festett hajra, száraz hajra, vékonyszálú hajra vagy göndör hajra.

Sexy Hair termékek a Salontotal.hu

Ha Ön is ugyanolyan lelkes lett a Sexy Hair iránt, mint mi, akkor a Salontotal.hu oldalon számos előnnyel rendelkező termékeket vásárolhat. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.