ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Gél

A hajzselé gondoskodik arról, hogy a hajad megerősödjön, és egész nap szépen formában maradjon. A Salontotal.hu weboldalon a gélek széles választékát kínáljuk több vezető márkától. Találd meg a hajad típusának megfelelő, profi, jó hajzselét, akár a könnyű, akár az erős tartást választod, a Salontotal.hu oldalon megtalálod a legjobb hajzselét!

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Milyen különböző típusok léteznek?

Fontos, hogy először nézd meg a hajtípusodat, és mi a célod a megjelenéseddel? Sűrű hajad van, és szeretnéd, hogy jól tartson? Akkor válasszon egy erős tartású gélt. Ha vékonyabb a hajad, és nincs szükséged arra, hogy olyan kemény és határozott legyen, akkor választhatsz egy könnyű tartást és tartást. Kiválaszthatja kedvenc fodrászmárkáját is. Gondoljon a Wella, Schwarzkopf, Goldwell vagy Red One hajfestékekre. Tehát először nézd meg magad, hogy milyen tartásra van szüksége a hajadnak, és azt is, hogy milyen megjelenést szeretnél elérni.

Mi a legjobb hajzselé?

A vastagabb hajhoz vagy a sima megjelenéshez például a zselé a legjobb termék. A hajzselé felvitelkor nedvesnek tűnik, de felvitel után elég gyorsan megszárad. Biztosítja, hogy a hajad egész nap formában maradjon. Már nem is kell ránézned, milyen szép! A hajzselé férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas! Ha vékonyabb a hajad, akkor választhatsz egy könnyű tartást vagy esetleg egy volumenű port vagy hajlakkot, hogy a hajad ne legyen túl kemény.

Hajzselé férfiaknak

Olyan terméket keres, amely egész nap a helyén tartja a megjelenését? Akkor a hajzselé az életmentőd! Ezért lehetetlen elképzelni egy férfi fürdőszobát nélküle. Miért nem? Mivel a gél a helyén tartja a hajat, és gyakran esőben és erős szélben is alkalmas. Nincs többé rossz hajnap, amikor kedvenc hajzseléjét használja. Ha szereted átformázni a hajad, akkor jobb, ha például a gyantát választod. A viasz nem keményíti meg a hajat, és könnyen átformázható.

Hogyan kell használni a gélt?

Ez természetesen attól függ, hogy milyen megjelenésre törekszik. Ha azt szeretné, hogy a haja egyenesen maradjon, válasszon erős tartást, és száraz hajra vigye fel. Például nedves megjelenésre törekszik? Ezután vigye fel a nedves hajra. Ezután kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés: vegyen egy kis mennyiséget a gélből.
2. lépés
: kenje szét a terméket mindkét kezén.
3. lépés
: majd alkalmazza a törölközőszáraz hajra vagy száraz hajra.
4. lépés:
könnyedén hozza létre a kívánt megjelenést a hajban. Például, rendezetlen megjelenésre vágysz? Ezután jól gyúrja bele a hajába.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.